- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nejvíc mne pobavilo, že prý své hlášky má od táty. Jen tak mimochodem ta "jeho hláška" o bimbajícím oslím penisu byl doslovný překlad z jednoho dílu Ramsay's Kitchen Nightmare. Jinak je dobře, že aspoň ty licence od Ramsayho přímo kupujou, ty hlášky mají asi jako bonusový balík. Sry, ale Žídek ve slovenské verzi je prostě lepší.
Žídek je jinej. Mírnější, hodnější, dívá se na tak nějak pohodověji. Je fakt, že bez hlášek "voní to jako praaaase" se klidně obejdu.
a to jsem to ani nečetla a raději ani nekoukala na fotky ale něco na grilu nebo nějaké to médium bych snesla
Tak to já si dám taky to médium. Mě guláš s pěti knedlama, ja? Mě pivo a rum.
Pan šéfkuchař si popletl žampiony (portobello) s bedlou a červený pepř s plody pepřovníku (bílý, zelený a černý pepř). Pro zvědavce je červený pepř plod jihoamerického stromu SCHINUS MOLLE a ve větším množství může být toxický - s pravým pepřem nemá botanicky nic společného. To by se kvalifikovanému kuchaři stát nemělo. Nicméně šoumen je skvělý.
recepty dobry, ale s tim grilem mu to uplne nejde, to cerny spaleny je fail
nemáš pravdu. Pokud budeš grilovat takhle velký kusy masa, tak jsou dvě možnosti - slušně rozpálenej gril, kterej nechá tmavší kůrku a šťavnatej vnitřek, nebo nižší teplota, díky který se tý tmavý kůrce vyhneš, ale to maso vysušíš. Každýho věc, ale já volim možnost č. 1.
To mám nechat kosti u řezníka? A z čeho si mám sakra udělat demi-glace???
Demi-glace? Třeba takhle: http://www.gatewaygourmet.com/demi_glace.htm
Pořad dobrej, baví mě sledovat, protože člověk může dost odkoukat. Karcinogeny z dřevěného uhlí mi můžou vlízt na záda. Ale že portobello je bedla, to jsou mi novinky
Aniž bych to někde googlil, vždycky jsem si myslel, že to je žampion.
Tak tenhle díl byl opět vymazlená rakovina a navíc teda sorry, ale to jehněčí bylo nedodělané. Ještě že nerozkrojil ten zbytek...Možná by to chtělo méně lahváčů. A Pawlovská je fakt na utracení. A to dlouhodobě.
Kuchař bude asi dobrej, ale co se týká grilování, tak to mě vůbec nepřesvědčil. Já osobně mám raději maso bez te černé spálené "kůrčičky".
Tak Pohlreich je šoumen, to je jasné. Ale v jednom má pravdu. Podívejte se, co používá za gril. Nebo-li ty české komínové výmysly na zahradě jsou na dvě věci......... Tajemství úspěchu je v tom, že to musím zavřít, aby to pak nehořelo, kvůli nedostatku kyslíku, že? Takže i plynové grily jsou v tomto smyslu vo ničem....
A nejlepší na tom je, že ty kulaté Webery na uhlí jsou několikrát levnější, než ty komínové zahradní nesmysly.
Jednou jsem byl na párty s takovým komínovým grilem. Manik měl petláhev plnou vody s navrtanými otvory..... prej "na, musíš hasit, až to bude hořet"..... Tak jsem hasil a ten uhelnej sajrajt pak šel krásně na maso. Prej "to nevadí".... Takže chytrému napověz a ..... teď už nevím, jak je to dál.....
Děkujeme za příspěvek zástupci firmy Weber.