Diskuze

VIDEO: Grilované maso od kosti, to je sex na talíři, říká Pohlreich

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich tvrdí, že "maso od kosti vždycky chutná daleko líp než jenom čistý, obyčejný plátek masa". Maso od kosti má prostě šťávu, ale musí se umět správně vybrat i připravit. A s tím si umí "šéf" opravdu dobře poradit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1888

8. 6. 2011 22:32
Stejne je nejlip

grilovat v troube v rezimu gril plus mikrovlnka.

0 0
možnosti

_xprim01_

8. 6. 2011 21:33
Kdo to ještě Pohlreichovi baští?

Nejvíc mne pobavilo, že prý své hlášky má od táty. Jen tak mimochodem ta "jeho hláška" o bimbajícím oslím penisu byl doslovný překlad z jednoho dílu Ramsay's Kitchen Nightmare. Jinak je dobře, že aspoň ty licence od Ramsayho přímo kupujou, ty hlášky mají asi jako bonusový balík. Sry, ale Žídek ve slovenské verzi je prostě lepší.:-P

0 0
možnosti

Petrik73

9. 6. 2011 8:06
Re: Kdo to ještě Pohlreichovi baští?

Žídek je jinej. Mírnější, hodnější, dívá se na tak nějak pohodověji. Je fakt, že bez hlášek "voní to jako praaaase" se klidně obejdu.

0 0
možnosti

Scarlett from Scottland

8. 6. 2011 9:25
já mám hlad

a to jsem to ani nečetla a raději ani nekoukala na fotky ;-D ale něco na grilu nebo nějaké to médium bych snesla V

0 0
možnosti

Petrik73

8. 6. 2011 13:48
Re: já mám hlad

Tak to já si dám taky to médium. Mě guláš s pěti knedlama, ja? Mě pivo a rum.

0 0
možnosti

Majka13

7. 6. 2011 14:29
Omyly

Pan šéfkuchař si popletl žampiony (portobello) s bedlou a červený pepř s plody pepřovníku (bílý, zelený a černý pepř). Pro zvědavce je červený pepř plod jihoamerického stromu SCHINUS MOLLE a ve větším množství může být toxický - s pravým pepřem nemá botanicky nic společného. To by se kvalifikovanému kuchaři stát nemělo. Nicméně šoumen je skvělý.

0 0
možnosti

janduben

7. 6. 2011 10:29
grilovani

recepty dobry, ale s tim grilem mu to uplne nejde, to cerny spaleny je fail

0 0
možnosti

Dejmiho Dokamen

7. 6. 2011 11:00
Re: grilovani

nemáš pravdu. Pokud budeš grilovat takhle velký kusy masa, tak jsou dvě možnosti - slušně rozpálenej gril, kterej nechá tmavší kůrku a šťavnatej vnitřek, nebo nižší teplota, díky který se tý tmavý kůrce vyhneš, ale to maso vysušíš. Každýho věc, ale já volim možnost č. 1.

0 0
možnosti

_xprim01_

7. 6. 2011 9:37
Kosti

To mám nechat kosti u řezníka? A z čeho si mám sakra udělat demi-glace???8-o

0 0
možnosti

Lucass

7. 6. 2011 13:05
Re: Kosti

Demi-glace? Třeba takhle: http://www.gatewaygourmet.com/demi_glace.htm

0 0
možnosti

Sallmi

7. 6. 2011 6:59
Šéf se nachytal ...:)

Pořad dobrej, baví mě sledovat, protože člověk může dost odkoukat. Karcinogeny z dřevěného uhlí mi můžou vlízt na záda. Ale že portobello je bedla, to jsou mi novinky ;-D

0 0
možnosti

Petrik73

7. 6. 2011 7:17
Re: Šéf se nachytal ...:)

Aniž bych to někde googlil, vždycky jsem si myslel, že to je žampion.

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

6. 6. 2011 23:25
Vymazlená rakovina

Tak tenhle díl byl opět vymazlená rakovina a navíc teda sorry, ale to jehněčí bylo nedodělané. Ještě že nerozkrojil ten zbytek...Možná by to chtělo méně lahváčů. A Pawlovská je fakt na utracení. A to dlouhodobě.

0 0
možnosti

Petrik73

7. 6. 2011 7:39
Re: Vymazlená rakovina

Kuchař bude asi dobrej, ale co se týká grilování, tak to mě vůbec nepřesvědčil. Já osobně mám raději maso bez te černé spálené "kůrčičky".

0 0
možnosti

Mouchard revival

6. 6. 2011 19:40
...

telecí je ok, hodím to na gril o víkendu...

0 0
možnosti

Premysl999

6. 6. 2011 18:57
Weber - tajemství úspěchu

Tak Pohlreich je šoumen, to je jasné. Ale v jednom má pravdu. Podívejte se, co používá za gril. Nebo-li ty české komínové výmysly na zahradě jsou na dvě věci......... Tajemství úspěchu je v tom, že to musím zavřít, aby to pak nehořelo, kvůli nedostatku kyslíku, že? Takže i plynové grily jsou v tomto smyslu vo ničem....

A nejlepší na tom je, že ty kulaté Webery na uhlí jsou několikrát levnější, než ty komínové zahradní nesmysly.

Jednou jsem byl na párty s takovým komínovým grilem. Manik měl petláhev plnou vody s navrtanými otvory..... prej "na, musíš hasit, až to bude hořet"..... Tak jsem hasil a ten uhelnej sajrajt pak šel krásně na maso. Prej "to nevadí".... Takže chytrému napověz a ..... teď už nevím, jak je to dál.....

0 0
možnosti

Petrik73

7. 6. 2011 7:41
Re: Weber - tajemství úspěchu

Děkujeme za příspěvek zástupci firmy Weber.

0 0
možnosti