Diskuze

Svijanský pivovar bude točit pivní zmrzlinu, člověk se po ní i opije

Svijanský pivovar představí na svých letních slavnostech pivní zmrzlinu. Ze tří čtvrtin bude obsahovat světlou nebo tmavou svijanskou třináctku. Zmrzlina tak bude výhradně pro dospělé, protože se po ní bude možné i opít.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nick

20. 6. 2011 10:21
Nedá se to pít

malým pivovarům fandím , bohužel občas  se to nedá pít . Navíc  z  některých minipivovarských výrobků ti ráno praská hlava .....Pokud  se  G a spol dobře  natočí tak s  tím nemám problém......... svijany  budu muset  prubnout....pil jsem je  kdysi v  berlíně  a přesunuli jsme  se  raději na  " normální" pivo .

Sorry  ale  já su na  ty  "eurosačky " celkem zvyklej .....[>-]

0 0
možnosti

serGAY.Bupka

20. 6. 2011 12:47
Re: Nedá se to pít

Svijany jsou SKVĚLÝ!![>-]R^

0 0
možnosti

hopajda

18. 6. 2011 10:39
Láhev

Svijanský pivo vyhledávám ale pouze jako lahvový. 11 a 13 jsou dobrý, co se týká točeného, ještě nikdy jsem dobré Svijany nepil a dnes to už ani nezkouším.

0 0
možnosti

serGAY.Bupka

20. 6. 2011 12:48
Re: Láhev

Pokud si v Praze, tak si zajdi někdy do Jirečkový ulice na Letný. tam maj Svijany suprový

0 0
možnosti

numo

18. 6. 2011 1:02
Achjo

No, kedysi pivovy nanuk predaval Family Frost. Bol to taky blivajz, ze som si to skutocne kupil jediny krat a povedal si ze nikdy viac...

0 0
možnosti

libynn

17. 6. 2011 19:15
ilustračnímu fotu

R^

0 0
možnosti

rozhořčeny predstavitel

17. 6. 2011 9:53
plivní zmrzlina co dál?

Sušené výkaly?

0 0
možnosti

Kurt21

17. 6. 2011 10:30
Re: plivní zmrzlina co dál?

Kdepak, to by nebyla žádná novinka - ty pekaři přidávají do svých výrobků běžně.

0 0
možnosti

zdenislav009

17. 6. 2011 7:53
Svijanský slavnosti mohu doporučit

jezdím tam už 4 roky. Akorát se mi zdá, že s rostoucím objemem výroby už to není ono, nicméně pořád lepší než gambáče atd. V poslední době mi zachutnal Rohozec a klasika je novopacké 12° a 13°.

0 0
možnosti

Zůstaň nad věcí, baby

17. 6. 2011 18:56
Re: Svijanský slavnosti mohu doporučit

Pokaždé, když si dá v hostinci svijánky, dostanu smradlavou, přesycenou močku,, která se nedá ani dopít..takže už si raději dávám géčko, kozel, nebo plzeň, nebo kondrád, co ž jsou na liberecku nejčastěji roztáčená piva

0 0
možnosti

crocodileclip

16. 6. 2011 21:24
Pivo buď chutná a nebo ne

Těma bejkárnama se jen pošlou ke dnu pivního sudu;-D

0 0
možnosti

cuniq

16. 6. 2011 18:00
no, taky si myslím, že

Svijany už jsou normální europivo. Tak někdy zhruba 2004-2007 se to pít dalo, ale teď už se jim vyhybám. Dřív jsem je vyhledával...Bohužel se mi často stává, že např. i průměrné italské pivo je mnohem lepší než průměrné české, kam Svijany již patří

0 0
možnosti

Kmetek

16. 6. 2011 11:25
Kvalita šla dolu

Svijany jsme pili vždy v sudu a  už asi před 8 roky. To byla jiná kvalita a úplně jiná cena. Jsem příznivcem malých pivovarů a každých 14 dní dáme nějaký soudek. Poslední dobou mě chutnal Kácov 12 , nefiltrovaná. To je veliká dobrota. Dostupnost je horší, buď to do pivovaru, kde Vám nabídnou do jakého sudu to mají stočit, nebo jediná restaurace v Praze. Zkuste ochutnejte.:-)[>-]R^

0 0
možnosti

von-bis

18. 6. 2011 20:30
Re: Kvalita šla dolu

Jj, Kácov je velká dobrota a za lidovou cenu 10 za 12, 12 za 14 Kč.:-PR^

0 0
možnosti

Podrazza

16. 6. 2011 8:50
No jestli v tom bude taky tetrahop a podobné chémie...

... jaké cpou do piva, tak bude v álejích zase pěkně nablito.

0 0
možnosti

martas38

16. 6. 2011 11:32
Re: No jestli v tom bude taky tetrahop a podobné chémie...

A víš vůbec, co to ten tetrahop je, z čeho se získává a k čemu slouží, že se tady tak odborně vyjadřuješ?

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...