- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
už circa 10 let v Praze v sushi restauracích....
copak tam někde říkají, že je to novinka, ty chytrolíne?
fasounku prinesl recept ze sve zeme. a to se nesmi, recept je malo skomplikovany nemluvi se pri nem francouzsky a urcite lysohlavy guru to dela uplne jinak
a obecne, lidi uklidnete se, co vam vadi, ze nekdo prinasi info jak si delaji napriklad zmrzlinu japonci ? je to spatne ? proc ?
prostě chlapa musí donutit ten článek otevřít
Souhlasím... Já bych si líznul té paní. A pro drahé dámy - ano, jsem vulgární prasák a nepochybně mi odečtou nějaké dukáty, takže si svoje rozhořčené komentáře nechte od cesty, už tak budu dost potrestán...
No vida, jeden den jsou clanky jak je zeleny caj z Japonska radioaktivni a druhy den se z nej dela zmrzlina... bravoooo
a ono je to nakonec o zmrzlině s Tokamurou
jo a mimochodem, to u nás nežijě nějaký jiný Asiat než je Tokamura??? Už mi silně leze krkem...
"Která jednou zkusí... nechce jinak." A o lízání tam šlo také :)
Pravda, 40 g toho zeleného humusu stojí např. zde http://www.obchodcajem.net/323-Matcha 160,-, ale je fakt, že když se zmrzliny udělá kilo, tak to není takový drama:)