Diskuze
Ředitel pražské zoo: Ještě nevím, jak řeknu o Mojině odchodu dětem
Děkujeme za pochopení.
Benjout
přestaňte už s těma opicema
To se tu každý týden musím dívat minimálně na dva články o gorilách??? Je to tak nezbytně nutné? Nestačilo by to že jim pomáháte vyjádřit tak max. jedním článkem za měsíc za dva???? Česká gastronomie je už pěkně dlouho v troskách a je spíš potřeba lidi informovat o tom jak má chutnat a vypadat čerstvá zelenina, co se má použít na přípravu pokrmů a nebo jak má vypadat správně připravená káva a vy tady ukazujete primáty nebo opice ani nevim jakej je v tom rozdíl, nezajímá mě to
lilifer44
Re: přestaňte už s těma opicema
je s podivem, že v oddíle pomáháme gorilám hledáte nějakou specialitu?
Mo_Berg
Re: přestaňte už s těma opicema
Vytáhni si z mrazáku směs pod svíčkovou a dej si ji na kebuli.
Kolokol
Re: přestaňte už s těma opicema
Člověk fakt nad některými lidmi žasne.
"Já nechci abyste o tom psali!!!. Já chci abyste psali o něčem jiném!!!!"
tap
Re: přestaňte už s těma opicema
Za a) to nejsou opice a za b) proč sem pleteš jídlo???! a za c) čti něco jinýho, nikdo ti to nenutí!
Benjout
Re: přestaňte už s těma opicema
oddělení hobby.idnes je tu od toho aby psalo mj. i o jídle. Ale kvalitní článek o gastronomii tady vidíte tak jednou za čtvrt roku, nebo když pohlreich má nějakej pořád na primě. Průzkumy restaurací v ČR, představování zahr. kuchyně, surovin atd... tu prostě chybí.... hlavně že tu předváděj kdejakou vopici
Mo_Berg
Re: přestaňte už s těma opicema
Tak si udělej blog a předváděj tam svoje geniální názory. Co ti brání? Tvý problémy bych chtěl mít, fakt že jo.
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...