Diskuse k článku

Pět kroků, jak si udělat steak doma a nemít z něj podrážku

Kvalitní maso, pepř a sůl, rychlé restování a pak pomalé grilování, nebo dokonce dopékání v troubě. Takové je tajemství přípravy dobrého steaku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Pundit

Na steak vás přejde chuť,

až zjistíte, kolik stojí flák kvalitního odleželého masa...

0/0
27.8.2011 12:02

hugomárapokutář

Re: Na steak vás přejde chuť,

Jak gde! Ale každopádně se musíš smekat, aby sis to mohl dovolit!;-)

0/0
27.8.2011 14:55

lipop

Re: Na steak vás přejde chuť,

Neděláš si to každý den, takže ta chuť mě určitě nepřejde. Hlavně je to o chuti a kvalitě a ne o penězích:-)

0/0
27.8.2011 15:36

21century_schizoid_man

Re: Na steak vás přejde chuť,

v bodeguite nebo la casa ty ceny znam v podstate nazpamet, chut mne nikdy nepresla

0/0
27.8.2011 21:54



Najdete na iDNES.cz