Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Šéfkuchař Accordi se zamiloval do kedlubny, nabídne ji i v Rusku

I od Čechů se má kuchař ověnčený slavnou michelinskou hvězdou co učit. A mohou to být pro nás zdánlivě obyčejné věci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

opportunity

Kedlubna

fajn, nic proti, ale co s vedlejšími účinky?

0/0
10.9.2011 22:00

Inkvizitor Johny

Kedlubna

Mu do tý kedlubny někdo něco nasypal, ne? Kedlubna, cuketa nebo třeba salátová okurka. Zelenina úplně na hoven. Ale co, hlavně že to roste samo, žejo.

0/0
9.9.2011 17:38

bapial88

Zatím všichni cizinci co znám

se můžou utlouct po českém národním jídle - smažák s hranolkama a tatarkou.

0/0
9.9.2011 11:44

FastDriver

Re: Zatím všichni cizinci co znám

no to je české národní jídlo jak stehno ;-D

0/0
9.9.2011 14:56

radnice

No to, co předvedl u nás - nic moc

Jestli s tím, co předváděl v Praze chce pokračovat v Rusku, tak jsem zvědav, zda ho odtamtud nepoženou bičem. Poměr cena/kvalita byl za jeho působení v Praze tedy na tristní úrovni. Ostatně to platí i o konečné fázi účinkování jeho předchůdce.

0/0
9.9.2011 6:04

Patrik33

Re: No to, co předvedl u nás - nic moc

Jo, a ještě bude v Rusku vykládat, že je to česká kuchyně...

0/0
9.9.2011 6:13

kandaharista

Re: No to, co předvedl u nás - nic moc

Hlavně, že vy dva jste úplně nejlepší kuchaři a kdybyste chtěli, tak těch michelinských hvězdiček máte třeba 10 pro jakoukoli hospodu v Horních Kožěhůlkách:-P

0/0
9.9.2011 8:58







Najdete na iDNES.cz