Diskuze

Houbové knedlíky jako originální příloha. Hotové jsou za chvilku

Využijete do nich jakoukoli směs měkkých hub, můžete si je dát k jakémukoliv masovému jídlu a ještě oslníte originální přílohou. Výborné jsou například ke křehkému kuřecímu masu s voňavou šafránovou omáčkou na bešamelovém základu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

multimotyl

18. 9. 2011 14:10
Šafrán vs Kurkuma

a) šafrán i kurkuma mají dost jinou chuť, jen barva je stejná. Prosím autora aby to nezaměňoval.

b) šafrán je lepší předem naložit na chvilku do trošky horké vody nebo do alkoholu (který se pak z jídla vypaří). To trošku rozparádí všechny jeho možnosti

c) šafrán je sakra drahý, ale když ho miluješ...

0 0
možnosti

Dobrá voda perlivá

19. 9. 2011 21:09
Re: Šafrán vs Kurkuma

Když nemáš šafrán, dej Maggi vegetu. Když nemáš vegetu, nedávej nic.

0 0
možnosti