Diskuse k článku

Kobližky trochu jinak: s celými švestkami, cukrem a skořicí

Smažené koblihy ano, ale marmeláda vám nejede? Vyzkoušejte, co to udělá, když nebezpečně vytékající a přeslazenou náplň nahradí čerstvé sezonní ovoce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Prsk

r.u.m.

U nás se ještě do těsta dává trocha r.u.m.u, aby tolik nenasáklo tuk. V tomto případě by možná byla vhodnější slivovice.R^

0/0
3.10.2011 6:43

Lanolin

Re: r.u.m.

U nás se musí přidávat rum do kuchaře aby tolik nefrflal že mu to "žerou" z pod ruky.

0/0
5.10.2011 17:35

wrah

Olej

Olej na smažení? To jako fritované kobližky? No dobrou chuť. Koblihy se dělají jedině a výhradně na sádle milí drazí.  Kdo má pocit, že je to nezdravé a fuj, ten ať je raději nedělá vůbec, než zkazit je.

+1/0
2.10.2011 15:36

panzic

Re: Olej

tak tak R^

0/0
2.10.2011 15:37

Lanolin

Re: Olej

Buďte rád, že to není olivový a nejlépe Extra Virgin.

0/0
5.10.2011 17:37

Najdete na iDNES.cz