Diskuze

Kobližky trochu jinak: s celými švestkami, cukrem a skořicí

Smažené koblihy ano, ale marmeláda vám nejede? Vyzkoušejte, co to udělá, když nebezpečně vytékající a přeslazenou náplň nahradí čerstvé sezonní ovoce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Prsk

3. 10. 2011 6:43
r.u.m.

U nás se ještě do těsta dává trocha r.u.m.u, aby tolik nenasáklo tuk. V tomto případě by možná byla vhodnější slivovice.R^

0 0
možnosti
OH

Lanolin

5. 10. 2011 17:35
Re: r.u.m.

U nás se musí přidávat rum do kuchaře aby tolik nefrflal že mu to "žerou" z pod ruky.

0 0
možnosti
AK

wrah

2. 10. 2011 15:36
Olej

Olej na smažení? To jako fritované kobližky? No dobrou chuť. Koblihy se dělají jedině a výhradně na sádle milí drazí.  Kdo má pocit, že je to nezdravé a fuj, ten ať je raději nedělá vůbec, než zkazit je.

1 0
možnosti
OP

panzic

2. 10. 2011 15:37
Re: Olej

tak tak R^

0 0
možnosti