- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jinak si to nedovedu vysvětlit. Tohle je eintopf první třídy. Klasik by řekl, že do toho chybí už jen nas_at. Asi nikdy neslyšela, že v jednoduchosti je krása a to platí i v kuchyni. Představa, že mi někdo přnese cosi jako kuřecí zelňačku - segedín, co chutná po kopru, ve mně evokuje dávení. A ta příloha vypadá jako bramborový salát, čímž by tomu dali definitivní tečku. Tohle fakt ne
ale takhle zmatene napsanej, ze jsem skoro nepochopil kde se v ty vode nebo cim vzalo to kure, ktery tam nikdo nedal a kam s tim zelim...
tak zrejme do toho jidla dala "co dum dal", protoze si nedovedu predstavit, ze by v te dobe meli vseho nadbytek. Jestli ovsem byli nejaci prachaci, tak to jo
Dva sáčky papriky, nejlépe po 50 kg.
Z jednoho kuřata jsou 4 stehna.
Jedna klobáska se nakrájí a druhá se strčí do ...
Kuře se přendá z kastrolu do trouby. Kam se dá zelí?
Kdo to zvládne a přežije, má IQ 1000.
no a taky jsem nenašla v kterém okamžiku se to kuře ocitlo v hrnci
Česko na talíři je zatím nejzoufalejší pořad o vaření. Velice mě to zklamalo.
no ale proti gustu...
No vypadá to opravdu škaredě a mně by to určitě ani nechutnalo. Ale třeba to někomu chutná.
... je trochu nemocný sám sebou. Variace na segedín a zelňačku s kusy kuřete musela vzniknout jako nějaká nouzovka, ani to nechci zkoušet, dovedu si ty chutě dost dobře představit... Před časem p. S. předváděl v TV, jak se má vařit správná dršťková, a kluci v akci nezapomněli zmínit, že jedině tu pravou dršťkovou nabízí p. S. ve svém retro nádražním kiosku v Stránčicích. Tak jsem se tam pln očekávání zastavil na dopolední přesnídávku, protože mám dobré jídlo fakt moc rád... No, dršťková byla slušná, taková dnes už skoro běžná hospodská kvalita... Ale že by to bylo něco, s čím bych se prsil v TV... A na můj vlastní recept to stejně nemělo :-) A jinak, p. S. už léta provozuje Hostinec u koně na Klokočné, léta tam podle mě vyniká hlavně nesmyslnými cenami za cokoliv a uměním nalákat na tu komedii bohaté pražské snoby, ochotné utratit tam své těžce vydřené peníze, protože je to zkrátka in...
Děkujeme za hodnotné informace o člověku, kterýho nikdo nezná, koukám že z venkova závist jen tak nevymizí. A pročpak si taky neotevřete bufet u vás na návsi namísto pomlouvání cizích lidí na internetu?