Diskuze

V nejlepší české hospodě slánku nenajdete. Ochucuje jen kuchař

Restaurace Terasa U Zlaté studně získala první místo v právě vydaném nejnovějším Maurerově průvodci po nejlepších restauracích Česka. Redaktorka MF DNES šla zjistit proč.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pravda bolí

19. 12. 2011 20:15
720 Kč za svíčkovou:-)

v opravdu drahé restauraci jsem byl asi 2x v životě, jídlo bylo dobré, ale zase takový rozdíl mezi lepší restaurací a tou snobárnou zase nebyl. Co mi vadilo však nejvíc, byla atmosféra, nikdo se tam nebaví, když už, tak jen potichu, člověk slyší jen cvakání příborů:-)

0 0
možnosti

čita

11. 12. 2011 22:33
Resataurace obvykle rozděluji

podle toho,zda na ně mám či nemám.Jen mě s odstupem času mrzí,že   když se občas dostanu do Prahy,nemůžu si  dovolit restaurace,kam jsem před lety mohla zajít i jako studentka .Věřím tomu,že tam špičkově vaří ,ale už  nejsem ochotná obětovat výplatu na to,abych se o tom také přesvědčila.Ale nebudu se do  nich kvůli tomu navážet.Já chodím do podniku,kde se bez objednání od 17hod.výš nikdo nechytá a jídlo pro čtyři  se cenově  vejde do svíčkové U studny .Pokud mají i tam takhle plno,pak nezbývá,než jim popřát  ať to vydrží co nejedýl.

2 0
možnosti

hell365

5. 12. 2011 14:19
Hlad na vás holoto!

0 0
možnosti

věrnostní program

3. 12. 2011 0:58
kachní játra Foie Gras

Za ty peníze si už mohli dát husí, ta jsou lepší. A v Maďarsku je umějí dělat na tisíc způsobů, nejradši mám na jablkách a k tomu tokajské.

0 0
možnosti

Lev__z-__-Rožmitálu

3. 12. 2011 0:48
výživná diskuze

a nejlepší je judr kalina s jeho "nejste evidentně gastronomicky připraven" "na jakých základech dnes vysoká gastronomie funguje" nebo "o kulinářských a společenských zážitcích"

to musí bejt model zajímalo by mě na čem jede protože to chci taky;-D

jinak k restauraci samotné jsem se vyjadřoval již v jiné diskuzi je to prostě předražené modré z nebe kecy o premiových surovinách jsou tak pro naivní tupečky z snobečky beztak je to všechno z makra

maximalizace zisku majitele bezpochyby funguje neomylně i zdeRv:-P

0 0
možnosti

pomocný učitel Václav Poustka

3. 12. 2011 8:53
Re: výživná diskuze

Takoví lidéjako pan doktor mi vždycky přišli hrozně legrační. Sami sebe staví do polohy gastroznalců všeho a když je pak  postavíte před hotovou věc, nepozná červené od bílého.

0 0
možnosti

sarumánek

3. 12. 2011 0:02
trochu zvláštní

Reportáž z nejlepší české restaurace - a my se vůbec nedozvíme, jak to vlastně té dámě chutnalo. :-)

0 0
možnosti

pavlik12

12. 12. 2011 12:03
Re: trochu zvláštní

Pokud čtu dobře, tak skončila u jídelního lístku a maximálně tak třetince sodovky.

0 0
možnosti

atakdále1

2. 12. 2011 20:30
snobárna nic víc

Rv

1 0
možnosti

dodo125

2. 12. 2011 22:56
Re: snobárna nic víc

tak co je snobárna a co ne? když to dokáže za tu cenu prodat, tak proč ne.... Si stěžujte Babišovi, že jeho majoritní masokombinát produkuje sračky plný sojy a mouky....

0 0
možnosti

nemal

2. 12. 2011 20:19
bando

lakomých buranů! Jestli vás sere , že vám někdo přinese jídlo na porcelánu, nalije víno do Riedl sklenic, utřete si pusu do látkových ubrousků a navíc kouláte z okna na místa, kam koukali králové, běžte do LIDLu, obchodník roku a žerte olivy při sledování tv noha. Nic jinýho si nezasloužíte, než umřít v nevědomosti, jak chutná život!!

1 0
možnosti

atakdále1

2. 12. 2011 20:26
Re: bando

dej si mokrej hadr na hlavu to pomáhá:-/

3 0
možnosti

old-fashioned Kokodák

2. 12. 2011 20:10
...

Sapík =  R^R^

0 0
možnosti

hilsner_urquell

2. 12. 2011 18:43
Tydlecty gurmány prostě nechápu

tolik práce s učením, aby poznali jestli z vína cítěj třešně nebo lesní plod, a těch receptů, co musej znát zpaměti, aby potom mohli učeně vykládat o nějakejch bezvýznamnejch rozdílech v chuti a aby se je vůbec naučili rozeznávat! A jediný, co z toho nakonec maj, je že budou až do smrti jíst několikanásobně dráž než před tím ;-D

4 0
možnosti

Lord Havelock Vetinari

2. 12. 2011 18:58
Re: Tydlecty gurmány prostě nechápu

Vidím to stejně. Já kromě dělení vína na červené, růžové a bílé uznávám následující čtyři druhy : 1. Dá sa, 2. Nedá sa, 3. Dá sa svařit, 4. Dá sa Pražákom. (nic proti Pražákom!)

0 0
možnosti