- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
za prvé proto, že to většina maloměšťáků ani netuší a za druhé zejména proto, že kousek hovězího si chce dát každý, zaplatit za něj se mu už příliš nechce. To je přeci známá věc, proč jsou za hranicemi potraviny také rozmanité, ne dražší, ale o hodně kvalitnější
To není známá věc, to jsou přiblblé kecy. Některé (!!!) potraviny, ano.
"...Například jihoamerické hovězí se po zpracování na jatkách zavakuuje a zraje během cesty po moři bez přístupu vzduchu při nízké teplotě. Tím se nedá příležitost rozvoji hnilobného zrání, bakterie nemají příležitost k růstu...."
...Když já jsem se ve škole učil, že hnilobný proces = anaerobní proces a probíhá tehdy, je-li zamezeno přístupu vzduchu. :-(
Jo, ale napřed tam nějaké bakterie musíte mít a musejí mít možnost se pomnožit.
Staci nekupovat cesky hovezi dokud se to producenti nenauci poradne.
Umí to skvěle, dokonce tak, že velká část českého hovězího jde na export.
No konečně. Pořád jsem nechápal proč mám doma po upečení steaky tvrdé jako podrážky.
No mít doma maso v ledničce déle než 24 hodin bylo pro mně nemyslitelné, ale vidím že se to má dělat jinak.
Vyzkouším a uvidím.
jj 3 měsíce a víc to necháváme, ale chce to práci a věnovat se tomu
Vše není českou sámoškou... ve svém okolí mám jen zahraniční řetězce nebo podnikající Viětnamce. Bohužel.
Mám osobní zkušenost s baličkou MAXIMA od Magic Vac a od té doby co ji používáme máme jednak špičkově uchované potraviny jak v ledničce, tak i v mrazničce a navíc to v mrazničce ušetří neskutečného místa. Balíme si tak i jídla na dovolenou. Vřele doporučuji.
Za 11 litrů si domů koupit poloprofesionální přístroj na balení potravin?
KDYŽ TO NEUMÍTE, TAK SE DO TOHO NES***
CHCE TO 10 LET SE NAUČIT POŘÁDNEJ STEJK...
A JEDINĚ FRAJÉŘI JAKO JÁ UDĚLAJ KILOVEJ LUXUSNÍ A ŠŤAVNATĚ MEDIUMÁLNÍ KUS MASA
:-P
a na Kaufland podali žalobu za zelený maso - a ono bylo jenom uzrálý...[]
ale nejlepší hovězí je podle mne syrové ve spolehlivé restauraci. Tam vám taky maso přinesou ukázat a zeptají se, zda ho mají upravit oni nebo si ho ochutíte sami. To druhé je správné.
ne kazdej chodi do restaurace varit, ja se treba chodim jen najist a napit!