Diskuze

Holandský sýr na světovém mistrovství pokořil favority ze Švýcarska

Holandský sýr Vermeer se stal vítězem Světového šampionátu sýrů, který se každý druhý rok koná v americkém státě Wisconsin. O vítězi rozhodla porota výběrem z 2 500 vzorků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ST

syn truhláře

10. 3. 2012 19:59
A co parmazán?

Kde ten skončil?

0 0
možnosti
OKV

oldfashioned Kokodák v2

8. 3. 2012 21:04
v ČSR frčí taveňák ze soji...

:-)

0 0
možnosti
MV

13579

8. 3. 2012 19:52
Švýcaři favority?

0 0
možnosti
MV

13579

8. 3. 2012 19:55
Re: Švýcaři favority?

Myslím, že holandské sýry jsou stejně kvalitní a chutné jako švýcarské, tak proč by měli být Švýcaři favority? Eidam a goudu dali světu Nizozemci!

0 0
možnosti
JL

nakej_nick

8. 3. 2012 19:01
a nějaká tabulka s výsledky?

docela by mě zajímal Eidam 30%, teď je zrovna v akci

1 0
možnosti
S

Sýromil

8. 3. 2012 17:18
Klamání a zklamání

Myslím, že se celá tahle akce dělá jako marketingová propagace předem zvolených vítězů. A nás se pak snaží opít marketingovým rohlíkem..nízkotučná gouda určitě není světová sýrová špička:)). Svého světového šampiona si vyberte pomocí vlastních chuťových buněk..

0 0
možnosti
ND

Nefiltrovaná dvanáctka

12. 3. 2012 17:17
Re: Klamání a zklamání

Nízkotučný sýr je o ničem. A Češi ani nevědí, jak chutná pořádný sýr. Bohužel. A do švajcu je to celkem daleko.

0 0
možnosti
JF

jafis

8. 3. 2012 15:25
Úplně mi dělají chutě

0 0
možnosti