- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a u nás 2 pozérské restaurace? Z toho krapet něco smrtí, hlavně francouzský ultrameganacionalismus. Vsadim se, že nezbytnou podmínkou hvězdičky je, že celý team kuchaře mluví francouzsky.
Jeho zivotopis take vypada dost jinak nez CV lidoveho kuchtika Babicy, ktere tez varil v Alcronu
Působí na mě mnohem víc sympaticky, než nějaký Pohlraich
Pro mě za mě ať je šéfkuchař třeba nerudný dědek, který pro samé sprosťárny už zapomněl mluvit česky, jen když mu kuchyně šlape, jídlo je dobré a když přijdu po půl roce, nebude na jídelním lístku patnáct nových katových šlehů a jihočeských bašt, zatímco to, co jsem měl minule, odvál dech dějin.
Za cenu jedné večeře uvařím doma procelou rodinu, neutratím za cestu a mám to tak ZADARMO!
Tak cenu jedne vecere nebo zadarmo? Chce to vic premyslet pred placnutim prispevku. ;-)
Posielam gratulaciu zo slovenska a slubujem ze sa pri najblizsej navsteve Prahy zastavim ...toto si nemozem nechat ujst.
ten kuchař na fotce vypadá, jako Polrajch před 20 lety.
pohybuje plat sefkuchare takovyho formatu? nemam absolutne predstavu, vzdelani-vyucen, ale profesni cv a zkusenosti ma zajimavy. kolem 80-100kkc brutto? kazdopadne podle z rozhovoru pusobi prijemne a skromne.
Možná víc, kuchař hned po škole, s relativně minimální praxí si (v praze) řekne o 25 tisíc a dostane je, kuchaři nejsou. Respektive není problém sehnat kuchtíka, který očistí a nakrájí zeleninu, ale guláš udělá tak, že vyžene i návštěvníky čtvrté cenové :). Kdežto kuchař, co to uvaří jedle je vzácný.