- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a tak to má bejt - prospívá duchu, když si dokáže člověk i v práci zablbnout...
Ja na tom videu vidim jenom kocku, co dava pizzu do krabic, ale o nejakyho kluka s testem tam nevidim
češti "experti" na fotkách maji pizzu jak polotovar z teska, vypada blbě a mala je že by jeden brečel. (žádné takové ty kecy že jde o "kvalitu" a proto může být malá... a jedno jaká). Pizza na videu, to je správná pizza, ta ja velka, verim ze taky bude dobrá. a jde udelat, ne že ne!! Ty fotky českych přihřívačů polotovarů jsou výsměch. Typicky česká malost a hraní si na něco extra.
Je to pěkné, že už od mala má představu, co chce v životě dělat a něco proto dělá
Ale prd. Nikdo mi nikdy nic nedal, a už vůbec ne bůh jídlo.
si do toho těsta bezvadně vyčistili tu špínu co měli za nehtama
"Aktuálním českým mistrem je Roman Tuhý z pizzerie Coloseum.
Pětadvacetiletý mladík dokázal porazit i zkušené matadory, například
Itala Alessia Mansiniho z pizzerie Gusto, který skončil druhý."
Druhý český mistr je ital, nejde mi narozum proč do českého mistrovství maji vstup cizinci.
Otevřené mistrovství má vícero sportů/aktivit. Většinou se pak vede dvojí výsledková listina, přičemž ta druhá je bez cizinců.
a chut na pizzu vlastně taky..jenom když se jí přejím, tak ne