- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
K čemu "odborník" autor používá v kuchyni třezalku? Zcela evidentně neví o čem píše - podobně byla třezalka vyjmenovaná mezi bylinkami do kuchyně v nějakém článku asi před dvěma dny akorát se mi nechce hledat kde to bylo.
To je opravdu clanek za vsechny prachy. Tohle me docela zajimalo, protoze chci v nove kuchyni pestovat vicero bylinek (zatim jsem na to nemela zrovna moc prostoru), ale vypada to, ze bude lepsi, kdyz si to najdu v odborne literature :-/.
.....že nám zase "radí" někdo, kdo to vůbec nepěstuje, ale kdo pouze pro peníze opsal nějaký článek ?
Rychtik. Protoze co treba takova medunka a mata, ktera se take necha pekne pestovat treba na parapetu? Jinak ja mam vysazenou bazalku, matu, medunku a rerichu. Bazalku uz budu pikrovat.
Nevím, jestli byly ty potvory v hlíně nebo se táhly za vůní bylinek, ale tu chybu, že mám bylinky hned na okně, jsem udělala jen jednou.
mušky bývají často z koupených substrátů...v množství větším než velkém