- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
. Ta finální "úprava" na talíři má být asi vtip, že?
Taky koukám. Já mám nejraději na talíří jen ten steak. Omáčku zvlášt v misce a přílohy taky zvlášť. Pak si té omáčky malinko vždy přiliju a aspoň to vidím jak steak vypadá a neutopí se mi to.
nejhorší jsou ty 3D hromadky jídla na taliři s pokecanou omačkou okolo
Taky nesnáším ty zvyky kuchařů, jak pobryndají celý talíř nudlemi s omáčky ...
tohle je poprava kulinarstvi. kde pana Sapika nasli? asi nekde ve skolni jidelne pro nezpusobile. nikdo jinej by takove sracky nezral. z toho masa na steaky bych mozna udelal gulas. jeden z nejhorsich receptu na internetu EVER jdu blejt mozna to bude vypadat jak ta vec na taliri
Jak je vidět, tak tehle "kuchař" se učil někdy před 40 lety a velký pokrok od té doby neudělal, takhle bych hovězí svíčkovou nezprasil ani já, a to jsem ji dělal asi jen jednou.
Nejsem zadnej kuchar, ale napriklad vim, ze do svickove se neklepe, ma se delat na poradne tezke, litinove panvi a ne v hrnci, nema poustet zadnou stavu a grilovaci prasek zadnou chut masa nezvyrazni ale z_urvi! V peprove omacce bych taky rad mel cely kulicky pepre, takze rozhodne nemixovat.
Chyták. 1) je to grilovací pánev 2) to koření jsem docela dlouho používal. Je to pepř a pár dalších věcí. A to bez glutamátu. Snad jediné od Kotany... No prostě je to chyták
Takovýho chlapíčka bych hnala paličkou na masíčko z kuchyňky svinským krůčkem.
Pominu vše, co bylo už zmíněno a dodám už jen to poslední. Hranatý talíř, ten s Pohlreichem kamarádit nebude :)