Diskuze

VIDEO: Plátky libové krkovičky proměňte v úžasný dlabanec podle Sapíka

K pořádnému kusu masa se listová jarní zelenina hodí. Podle šéfkuchaře Jaroslava Sapíka, který má českou kuchyni v malíčku, jde navíc obojí dobře zkombinovat i s oblíbenou houbovou omáčkou. Pokud houby milujete, můžete je dokonce v sezoně využít k jakýmkoliv grilovaným masům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jackie Onassis

23. 4. 2012 21:14
???

Pán je jistě výborný kuchař, jinak by se nedopracoval tam kde je. Nicméně, doma dělám úplně stejné rolky, dávám tam i stejné koření včetně muškátového oříšku atd. - ALE CO V TOM MASE DĚLÁ TO PEČIVO? 8-o ;-D Když to chci plný, dám víc slaniny a špenátku, ne?

0 0
možnosti

perendab

23. 4. 2012 20:08
Viděl jsem pohádku.

0 0
možnosti

skalis

23. 4. 2012 11:15
Odborníci

Jak těm zdejším "odborníkům" nevaří krmič a ošetřovatel klokanů v Australii "Půlhrach", tak jsou z toho nemocní. Doma neumí uvařit ani čaj a tady jsou za chytrolíny!

0 0
možnosti

Jojna Brutman

23. 4. 2012 10:40
Bulvarizace

Asi jsem divný, ale slovní spojení "úžasný dlabanec" mi v rádoby seriózním plátku dost kazí chuť zjišťovat, co je to vlastně za recept.

Takže přiznávám, vůbec jsem to nečetl a nedíval se na video, jenom jsem si otevřel diskuzi.

1 0
možnosti

roedor

23. 4. 2012 13:33
Re: Bulvarizace

mě to připomíná "óbrmňaku, manža si čvachtal" z mimibazaru...

0 0
možnosti

kali gandaki

23. 4. 2012 10:07
Zas je na tom talíři

nablito :-P

2 0
možnosti

Rosinanta

23. 4. 2012 9:34
pejsek a kočička

Všechny Sapíkovy kreace mi dost připomínají epizodu "pejsek a kočička vařili dort". Pečené maso s nádivkou, absolutně nehodící se omáčka. Brambory s jednou bylinkou, maso s druhou, a na závěr to nakydat na talíř jak pomyje a zasypat nějakým listím. Brrr.

1 0
možnosti

lib44

22. 4. 2012 23:22
Teleshoping

I když je pán Sapík určitě výborný kuchař, tak tento pořad se mi vůbec nelíbí. Nejenom, že ho moderuje D. Šinkorová (která se k panu Sapíkovi vůbec nehodí), ale už například z tohoto videa je na první pohled zřejmé, že se jedná o pořad ve stylu Babicova teleshopingu. Viz dlouhé ukazování balíčku s kořením nebo detailní pohled na sklenic majonézy. Rv

3 0
možnosti

Rosinanta

23. 4. 2012 9:35
Re: Teleshoping

Hlavně šinkorová je příšerná moderátorka a ještě ji vždycky chudinu zmalují, že vypadá jako bordelmamá ve výslužbě.

0 0
možnosti

Datel 15

22. 4. 2012 22:38
-

Nemůžu si pomoci, ale proč všechny jídla p.Sapíka vypadají, jak když už je někdo jedl a vyzvracel je? ;-D

2 0
možnosti

Rosinanta

23. 4. 2012 9:34
Re: -

Kdo ví, co se děje v zákulisí...

0 0
možnosti

radar71

22. 4. 2012 19:09
.....

a kdyz namate krkovicku tak tam dejte gothaja kdyz nemate gothaj tak tam nedavejte nic. prohodit a vyhodit;-D

5 0
možnosti

vzdyt_to_rikam

22. 4. 2012 18:21
:))

No a na tom talíři to vypadá jako když nahrnu na jeden talíř zbytky pro slepice, nic jinýho mě nenapadlo, ta omáčka vypadá hrozně:))

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...