Diskuze

VIDEO: Plátky libové krkovičky proměňte v úžasný dlabanec podle Sapíka

K pořádnému kusu masa se listová jarní zelenina hodí. Podle šéfkuchaře Jaroslava Sapíka, který má českou kuchyni v malíčku, jde navíc obojí dobře zkombinovat i s oblíbenou houbovou omáčkou. Pokud houby milujete, můžete je dokonce v sezoně využít k jakýmkoliv grilovaným masům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jackie Onassis

23. 4. 2012 21:14
???

Pán je jistě výborný kuchař, jinak by se nedopracoval tam kde je. Nicméně, doma dělám úplně stejné rolky, dávám tam i stejné koření včetně muškátového oříšku atd. - ALE CO V TOM MASE DĚLÁ TO PEČIVO? 8-o ;-D Když to chci plný, dám víc slaniny a špenátku, ne?

0 0
možnosti

perendab

23. 4. 2012 20:08
Viděl jsem pohádku.

0 0
možnosti

skalis

23. 4. 2012 11:15
Odborníci

Jak těm zdejším "odborníkům" nevaří krmič a ošetřovatel klokanů v Australii "Půlhrach", tak jsou z toho nemocní. Doma neumí uvařit ani čaj a tady jsou za chytrolíny!

0 0
možnosti

Jojna Brutman

23. 4. 2012 10:40
Bulvarizace

Asi jsem divný, ale slovní spojení "úžasný dlabanec" mi v rádoby seriózním plátku dost kazí chuť zjišťovat, co je to vlastně za recept.

Takže přiznávám, vůbec jsem to nečetl a nedíval se na video, jenom jsem si otevřel diskuzi.

1 0
možnosti

roedor

23. 4. 2012 13:33
Re: Bulvarizace

mě to připomíná "óbrmňaku, manža si čvachtal" z mimibazaru...

0 0
možnosti

kali gandaki

23. 4. 2012 10:07
Zas je na tom talíři

nablito :-P

2 0
možnosti

Rosinanta

23. 4. 2012 9:34
pejsek a kočička

Všechny Sapíkovy kreace mi dost připomínají epizodu "pejsek a kočička vařili dort". Pečené maso s nádivkou, absolutně nehodící se omáčka. Brambory s jednou bylinkou, maso s druhou, a na závěr to nakydat na talíř jak pomyje a zasypat nějakým listím. Brrr.

1 0
možnosti

lib44

22. 4. 2012 23:22
Teleshoping

I když je pán Sapík určitě výborný kuchař, tak tento pořad se mi vůbec nelíbí. Nejenom, že ho moderuje D. Šinkorová (která se k panu Sapíkovi vůbec nehodí), ale už například z tohoto videa je na první pohled zřejmé, že se jedná o pořad ve stylu Babicova teleshopingu. Viz dlouhé ukazování balíčku s kořením nebo detailní pohled na sklenic majonézy. Rv

3 0
možnosti

Rosinanta

23. 4. 2012 9:35
Re: Teleshoping

Hlavně šinkorová je příšerná moderátorka a ještě ji vždycky chudinu zmalují, že vypadá jako bordelmamá ve výslužbě.

0 0
možnosti

Datel 15

22. 4. 2012 22:38
-

Nemůžu si pomoci, ale proč všechny jídla p.Sapíka vypadají, jak když už je někdo jedl a vyzvracel je? ;-D

2 0
možnosti

Rosinanta

23. 4. 2012 9:34
Re: -

Kdo ví, co se děje v zákulisí...

0 0
možnosti

radar71

22. 4. 2012 19:09
.....

a kdyz namate krkovicku tak tam dejte gothaja kdyz nemate gothaj tak tam nedavejte nic. prohodit a vyhodit;-D

5 0
možnosti

vzdyt_to_rikam

22. 4. 2012 18:21
:))

No a na tom talíři to vypadá jako když nahrnu na jeden talíř zbytky pro slepice, nic jinýho mě nenapadlo, ta omáčka vypadá hrozně:))

1 0
možnosti