Diskuze

Ryba fugu na talíři: chutný experiment, při kterém jde o život

Pro Japonce je ryba fugu pochoutka, avšak její amatérská příprava může stát člověka život. V Tokiu má právo zpracovávat tuto rybu jenom několik kuchařů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

matesakoid

22. 5. 2012 13:23
:o)

Pamatujete si, jak Homer s Bartem vařili Fugu? ;-D

0 0
možnosti

dracekv1

22. 5. 2012 10:33
já raději

filé, je to mňamka

0 0
možnosti

Zoro.Vomáčka

21. 5. 2012 23:22
...toz zde je jina zvracena mňamka...

X...http://www.zvraceny.cz/video/9018-labuznici/

0 0
možnosti

zuzna2

21. 5. 2012 22:56
téměř stejný článek jako na lidovky.cz

různé servery navštěvuji proto, abych se dozvěděla něco nového a ne jen přeformulované věty o tom samém. Ale musím uznat, že tady byl idnes první a lidovky se opakovalyR^

1 0
možnosti

Roman37c

21. 5. 2012 21:49
Fakt bezva článek do

rubriky hobby:-)

0 0
možnosti

quagaar

21. 5. 2012 20:58
to muselo být

pokusů a omylů, než to konečně poprvé někdo trefil ;-)

0 0
možnosti

ODB

21. 5. 2012 19:42
Sašimi?

A také v podobě sašimi, což jsou plátky nakrájené tak tence ..... Syrová fugu je spíš tuhá.

Jen pro upresneni, kazdej kdo aspon jednou v zivote navstivil sushi restaraci vi ze "sashimi" neni nic jineho nez syrova ryba, bo plody more nakrajeny na platky. Pred napsanim clanku staci kouknout na http://cs.wikipedia.org.

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...