Diskuze

Ryba fugu na talíři: chutný experiment, při kterém jde o život

Pro Japonce je ryba fugu pochoutka, avšak její amatérská příprava může stát člověka život. V Tokiu má právo zpracovávat tuto rybu jenom několik kuchařů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

matesakoid

22. 5. 2012 13:23
:o)

Pamatujete si, jak Homer s Bartem vařili Fugu? ;-D

0 0
možnosti

dracekv1

22. 5. 2012 10:33
já raději

filé, je to mňamka

0 0
možnosti

Zoro.Vomáčka

21. 5. 2012 23:22
...toz zde je jina zvracena mňamka...

X...http://www.zvraceny.cz/video/9018-labuznici/

0 0
možnosti

zuzna2

21. 5. 2012 22:56
téměř stejný článek jako na lidovky.cz

různé servery navštěvuji proto, abych se dozvěděla něco nového a ne jen přeformulované věty o tom samém. Ale musím uznat, že tady byl idnes první a lidovky se opakovalyR^

1 0
možnosti

Roman37c

21. 5. 2012 21:49
Fakt bezva článek do

rubriky hobby:-)

0 0
možnosti

quagaar

21. 5. 2012 20:58
to muselo být

pokusů a omylů, než to konečně poprvé někdo trefil ;-)

0 0
možnosti

ODB

21. 5. 2012 19:42
Sašimi?

A také v podobě sašimi, což jsou plátky nakrájené tak tence ..... Syrová fugu je spíš tuhá.

Jen pro upresneni, kazdej kdo aspon jednou v zivote navstivil sushi restaraci vi ze "sashimi" neni nic jineho nez syrova ryba, bo plody more nakrajeny na platky. Pred napsanim clanku staci kouknout na http://cs.wikipedia.org.

0 0
možnosti