- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
si dát v resto hotelu citovaného kuchaře steack. Byl tvrdý jako cihla a k jeho "žužlání" byl přiložen kulatý nůž. Ovšem vychucené dokonale. Přesvědčte se, není to zase tak drahé....
No, vzhledem k tomu, že to slovo ani nejste schopen správně napsat, vám tu historku moc nevěřím... Navíc do Imperialu chodím celkem pravidelně a ještě nikdy se nestalo, že by kvalita jídla zakolísala.
ať si kdo chce co chce říká, dobrýmu papání rozumí.
to nikdo nepopírá....s řezničinou je to však horší
Jenom jednu poznamku. Uz by se mohli cesti reznici naucit pouzivat reznicke pily misto seker a sekacku. Pichnout se do jazyka o odstepek kosti je fakt luxus...
tak tak
Zdeno raději zůstaň u vaření.Z tvé "řezničiny" bolí oči.
Asi 3 roky mám domácí krůty a pomalu a jistě zjišťuji,že mi vepřové a hovězí smrdí puchem,který jsem nikdy nevnímal.Z grilovaného masa mám nejraději pořádný řízek z krutích prsíček cca minimálně z 400 g a přílohy Radegastu.Tomu se nic nevyrovná a ani gril nepotřebuji
nevědí jaký je rozdíl mezi kuchařem a řezníkem. Hodinky nebo holinky.
Ale holinky se netváří, že ví kolik je hodin :-)))
Dokud pan Pohlreich nezačne vařit vepřový konzervy a těstoviny s kečupem,tak ho moc lidí zde v diskuzi rádo mít nebude.....tady každý kritizuje a dělá ze sebe kuchařského velmistra a přitom sám doma žere ohřívaný párky a chleby se salámem...až budete umět vařit minimálně tak jako on,tak tady pak něco pište....
A co je špatného na párkách nebo chlebu se salámem?
Pořádný řezník by řekl to samé, akorát by u toho to prase rozboural celé za polovinu času a hlavně s menším odpadem. Pohlreicha bych si teda na zabijačku nezavolal.
Přesně tak ... tim vysekávánim vznikaj pěkný ztráty ... přitom pro člověka, který se bouráním prasat zabývá X let je to otázka pár tahů nožem a vypadá to mnohem líp
U nás frčí česnekovej olej, sůl a troška chili. Maso nakrájet na silné plátky a marinovat v tom aspoň den v lednici. Jde to i s klasickým česnekem, ale ten je pak potřeba důkladně obrat před tím, než se to dá na gril, připaluje se.
...že z vepřového je nejlepší na gril krkovice, kejta je moc suchá, a libová kotleta taky. Největší chyba je koupit si nakrájené plátky v hypermarketu, protože ty jsou moc slabé. Na gril musí být ten plátek silnější, jinak to neudrží šťávu...