Diskuze

VIDEO: Pohlreichova nalejvárna, jak vybírat vepřové maso

Ne každé maso se hodí na grilování. Lépe dopadnou tučnější masa, protože tuk je nositelem chuti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vikýř

25. 5. 2012 11:14
měl jsem to potěšení

si dát v resto hotelu citovaného kuchaře steack. Byl tvrdý jako cihla a k jeho "žužlání" byl přiložen kulatý nůž. Ovšem vychucené dokonale. Přesvědčte se, není to zase tak drahé....

1 0
možnosti

Gorbag

26. 5. 2012 0:21
Re: měl jsem to potěšení

No, vzhledem k tomu, že to slovo ani nejste schopen správně napsat, vám tu historku moc nevěřím... Navíc do Imperialu chodím celkem pravidelně a ještě nikdy se nestalo, že by kvalita jídla zakolísala.

1 0
možnosti

I Shot the Devil

24. 5. 2012 19:57
Zdenda je borec

ať si kdo chce co chce říká, dobrýmu papání rozumí.

1 0
možnosti

Achille Volfoni

24. 5. 2012 21:41
Re: Zdenda je borec

to nikdo nepopírá....s řezničinou je to však horší

2 0
možnosti

kotass

24. 5. 2012 17:09
Sekery jsou dobre na stipani dreva a ne kosti...

Jenom jednu poznamku. Uz by se mohli cesti reznici naucit pouzivat reznicke pily misto seker a sekacku. Pichnout se do jazyka o odstepek kosti je fakt luxus...

0 0
možnosti

Achille Volfoni

24. 5. 2012 17:18
Re: Sekery jsou dobre na stipani dreva a ne kosti...

tak tak

0 0
možnosti

Achille Volfoni

24. 5. 2012 16:10
...

Zdeno raději zůstaň u vaření.Z tvé "řezničiny" bolí oči.

1 0
možnosti

taktaktak

24. 5. 2012 12:28
Asi

Asi 3 roky mám domácí krůty a pomalu a jistě zjišťuji,že mi vepřové a hovězí smrdí puchem,který jsem nikdy nevnímal.Z grilovaného masa mám nejraději pořádný řízek z krutích prsíček cca minimálně z 400 g a přílohy Radegastu.Tomu se nic nevyrovná a ani gril nepotřebuji

0 0
možnosti

Teletabis

24. 5. 2012 11:25
Boooože inteligenti

nevědí jaký je rozdíl mezi kuchařem a řezníkem. Hodinky nebo holinky.

1 0
možnosti

Petrik73

24. 5. 2012 12:16
Re: Boooože inteligenti

Ale holinky se netváří, že ví kolik je hodin :-)))

2 0
možnosti

Dawemaster

24. 5. 2012 11:03
Národ český....

Dokud pan Pohlreich nezačne vařit vepřový konzervy a těstoviny s kečupem,tak ho moc lidí zde v diskuzi rádo mít nebude.....tady každý kritizuje a dělá ze sebe kuchařského velmistra a přitom sám doma žere ohřívaný párky a chleby se salámem...až budete umět vařit minimálně tak jako on,tak tady pak něco pište....

9 0
možnosti

Petrik73

24. 5. 2012 12:08
Re: Národ český....

A co je špatného na párkách nebo chlebu se salámem?

4 0
možnosti

Heisenberg

24. 5. 2012 10:27
ten se s tím párá, až to hezké není

Pořádný řezník by řekl to samé, akorát by u toho to prase rozboural celé za polovinu času a hlavně s menším odpadem. Pohlreicha bych si teda na zabijačku nezavolal.

0 0
možnosti

Matefil

24. 5. 2012 10:35
Re: ten se s tím párá, až to hezké není

Přesně tak ... tim vysekávánim vznikaj pěkný ztráty ... přitom pro člověka, který se bouráním prasat zabývá X let je to otázka pár tahů nožem a vypadá to mnohem líp

0 0
možnosti

shkenny

24. 5. 2012 9:25
bůček

Naložit bůček a pak na gril? Recept?

0 0
možnosti

síma25

24. 5. 2012 9:41
Re: bůček

U nás frčí česnekovej olej, sůl a troška chili. Maso nakrájet na silné plátky a marinovat v tom aspoň den v lednici. Jde to i s klasickým česnekem, ale ten je pak potřeba důkladně obrat před tím, než se to dá na gril, připaluje se.

0 0
možnosti

vymrzovac3

24. 5. 2012 8:37
Ale to snad už všichni vědí, ne ?

...že z vepřového je nejlepší na gril krkovice, kejta je moc suchá, a libová kotleta taky. Největší chyba je koupit si nakrájené plátky v hypermarketu, protože ty jsou moc slabé. Na gril musí být ten plátek silnější, jinak to neudrží šťávu...:-/

0 0
možnosti