Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Pohlreichova nalejvárna, jak si poradit s vepřovou kýtou

Čuníka uvaříte od hlavy až k ocasu, tvrdí šéf na grilu Zdeněk Pohlreich. Vepřová kýta patří k nejlibovějším masům a pro grilování se používá horní a spodní šál. Radí zároveň, jak v kuchyni využít i odřezky tak, aby se nic zbytečně nevyhodilo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jgoodman

4. 6. 2012 9:17
A je to tady...

Polreicha mám celkem rád, ale snad se nedočkáme doby, kdy bude v kuchyni pokládat podlahu. Mimohcodem, kdyby někoho opravdu zajímalo jak se to dělá, tak tady je to celkem hezky předvedeno.

http://www.remeslozije.cz/projekt-oppa/video/vlastni?vsechna=1 - jedny z posledních videí.

0 0
možnosti

rydlo1

31. 5. 2012 6:58
Zdeněčku, Zdeněčku...

Neživím se -bohužel - v gastronomii, ALE prasečí masíčko si nezaslouží takovej masakříček.. To bylo opravdu zvláštní. Chvilku to vypadalo jako nějaká vendeta. Když se bavím s prasečím masíčkem já, sundám si prsten i časomíru, ohnutím nohy PŘESNĚ zjistím, kde je zpropadený kloub a jedu. Ale jinak to je dobré, miluju tyhle rychlokurzy a je dobře, že je někdo dělá, protože v následné diskuzi se člověk dozví věci, o kterých neměl ani ánung. Jo a k bourání si pouštím Ramstein, nebo Nile. A "Ano šéfe" sleduju jak jen to jde, protože mě baví práce, vydržím se nesmírně dlouho koukat na někoho, kdo to co dělá i umí. Já děkuji

0 0
možnosti

flames828

1. 6. 2012 9:04
Re: Zdeněčku, Zdeněčku...

Dej si k tomu spíš Nasum.

0 0
možnosti

opportunity

30. 5. 2012 22:54
Koleno za tři padesít?

Běžně kolem sedmdesáti a ta kýta něco přes osmdesát.

0 0
možnosti

Petrik73

31. 5. 2012 7:01
Re: Koleno za tři padesít?

Mrkněte se na to video. Sice mlel o koleni, ale v ruce držel část nohy z podkolena s paznechtem nebo co to prasata maj.

0 0
možnosti

Sprintujici.stonozka.4

30. 5. 2012 19:58
Ten teda předvádí řezničinu!

0 0
možnosti

slaviecz1

30. 5. 2012 18:33
Hruza

Pana Pohlreicha si velice vazim, ale co provedl s tou kytou byla katastrofa.Mel by se nekdy zamyslet s cim pujde pred kameru, aby se neztrapnilRv

1 0
možnosti

dodyn

30. 5. 2012 18:29
Můj otec byl řezník

kdyby viděl tuto rasovinu tak ho opláchnou. Znalost anatomie vepřové kýty je základ úspěchu. Nelze hledat kloub pěti řezy vedle sebe.

1 0
možnosti

Inkvizitor Johny

30. 5. 2012 23:15
Re: Můj otec byl řezník

Já nejsem řezník, ale chtěl jsem dělat medinu... Ano, je to hrozný. I to prase má přeci anatomii. A bez toho se nedá bourat:-)

0 0
možnosti

Achille Volfoni

30. 5. 2012 14:34
kuchař výborný....

....řezník špatný

3 0
možnosti

stará Blažková 09

30. 5. 2012 12:23
Ty woe

zase ten brouk Pytlík ;-D

0 0
možnosti

BOP B 3AKOHE

30. 5. 2012 11:53
Nějak mi uniká smysl

komu je to určeno? Doma porcovat tak velikej kus nikdy nebudu a pro ty ostatní by to měl předvádět spíš řezník, ne?

0 0
možnosti

Petrik73

30. 5. 2012 14:00
Re: Nějak mi uniká smysl

Tak třeba já jsem si koupil půl prasete. Bylo to naporcované na základní kusy a kýta byla vcelku ...

0 0
možnosti

BoudaX

30. 5. 2012 9:43
Kamera

Tak když vyhodíte kameramana a příště to natočí někdo kdo má  pro to cit, tak z toho videa možná něco budu mít  Rv

6 0
možnosti

Toulík

30. 5. 2012 12:25
Re: Kamera

ano, ta kamera je v této řadě opravdu příšerná. Pokud bylo uměleckým záměrem to udělat akční, tak se to hooodně nepovedlo a divím se režii že tyto zprzněné záběry vůbec pustila ven.

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek

12. dubna 2024  6:45,  aktualizováno  15:13

V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu

15. dubna 2024

Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...

Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  15.4 9:14

Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti

19. dubna 2024

Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...

Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů

18. dubna 2024

Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Kdy dát dětem první kapesné a kolik?
Kdy dát dětem první kapesné a kolik?

Kdy je vhodný čas dávat dětem kapesné a v jaké výši? To jsou otázky, které řeší snad každý rodič. Univerzální odpověď však neexistuje. Je ale...