Diskuze

VIDEO: Pohlreichova nalejvárna, jak si poradit s vepřovou kýtou

Čuníka uvaříte od hlavy až k ocasu, tvrdí šéf na grilu Zdeněk Pohlreich. Vepřová kýta patří k nejlibovějším masům a pro grilování se používá horní a spodní šál. Radí zároveň, jak v kuchyni využít i odřezky tak, aby se nic zbytečně nevyhodilo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jgoodman

4. 6. 2012 9:17
A je to tady...

Polreicha mám celkem rád, ale snad se nedočkáme doby, kdy bude v kuchyni pokládat podlahu. Mimohcodem, kdyby někoho opravdu zajímalo jak se to dělá, tak tady je to celkem hezky předvedeno.

http://www.remeslozije.cz/projekt-oppa/video/vlastni?vsechna=1 - jedny z posledních videí.

0 0
možnosti

rydlo1

31. 5. 2012 6:58
Zdeněčku, Zdeněčku...

Neživím se -bohužel - v gastronomii, ALE prasečí masíčko si nezaslouží takovej masakříček.. To bylo opravdu zvláštní. Chvilku to vypadalo jako nějaká vendeta. Když se bavím s prasečím masíčkem já, sundám si prsten i časomíru, ohnutím nohy PŘESNĚ zjistím, kde je zpropadený kloub a jedu. Ale jinak to je dobré, miluju tyhle rychlokurzy a je dobře, že je někdo dělá, protože v následné diskuzi se člověk dozví věci, o kterých neměl ani ánung. Jo a k bourání si pouštím Ramstein, nebo Nile. A "Ano šéfe" sleduju jak jen to jde, protože mě baví práce, vydržím se nesmírně dlouho koukat na někoho, kdo to co dělá i umí. Já děkuji

0 0
možnosti

flames828

1. 6. 2012 9:04
Re: Zdeněčku, Zdeněčku...

Dej si k tomu spíš Nasum.

0 0
možnosti

opportunity

30. 5. 2012 22:54
Koleno za tři padesít?

Běžně kolem sedmdesáti a ta kýta něco přes osmdesát.

0 0
možnosti

Petrik73

31. 5. 2012 7:01
Re: Koleno za tři padesít?

Mrkněte se na to video. Sice mlel o koleni, ale v ruce držel část nohy z podkolena s paznechtem nebo co to prasata maj.

0 0
možnosti

Sprintujici.stonozka.4

30. 5. 2012 19:58
Ten teda předvádí řezničinu!

0 0
možnosti

slaviecz1

30. 5. 2012 18:33
Hruza

Pana Pohlreicha si velice vazim, ale co provedl s tou kytou byla katastrofa.Mel by se nekdy zamyslet s cim pujde pred kameru, aby se neztrapnilRv

1 0
možnosti

dodyn

30. 5. 2012 18:29
Můj otec byl řezník

kdyby viděl tuto rasovinu tak ho opláchnou. Znalost anatomie vepřové kýty je základ úspěchu. Nelze hledat kloub pěti řezy vedle sebe.

1 0
možnosti

Inkvizitor Johny

30. 5. 2012 23:15
Re: Můj otec byl řezník

Já nejsem řezník, ale chtěl jsem dělat medinu... Ano, je to hrozný. I to prase má přeci anatomii. A bez toho se nedá bourat:-)

0 0
možnosti

Achille Volfoni

30. 5. 2012 14:34
kuchař výborný....

....řezník špatný

3 0
možnosti

stará Blažková 09

30. 5. 2012 12:23
Ty woe

zase ten brouk Pytlík ;-D

0 0
možnosti

BOP B 3AKOHE

30. 5. 2012 11:53
Nějak mi uniká smysl

komu je to určeno? Doma porcovat tak velikej kus nikdy nebudu a pro ty ostatní by to měl předvádět spíš řezník, ne?

0 0
možnosti

Petrik73

30. 5. 2012 14:00
Re: Nějak mi uniká smysl

Tak třeba já jsem si koupil půl prasete. Bylo to naporcované na základní kusy a kýta byla vcelku ...

0 0
možnosti

BoudaX

30. 5. 2012 9:43
Kamera

Tak když vyhodíte kameramana a příště to natočí někdo kdo má  pro to cit, tak z toho videa možná něco budu mít  Rv

6 0
možnosti

Toulík

30. 5. 2012 12:25
Re: Kamera

ano, ta kamera je v této řadě opravdu příšerná. Pokud bylo uměleckým záměrem to udělat akční, tak se to hooodně nepovedlo a divím se režii že tyto zprzněné záběry vůbec pustila ven.

1 0
možnosti