Diskuze

VIDEO: Čuníci a jablka k sobě pasujou, rozplývá se Pohlreich

Vepřové kotlety vůbec nemusí být fádní, dokazuje "šéf" jejich marinováním v jablečné šťávě. Ve spojení s grilováním je to už od pohledu lahůdka, která láká k vyzkoušení v nejbližším možném termínu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moon22

5. 6. 2012 1:45
Pohlreich

si to vychutnává... proto ty zdrobnělinky,, Protože to není paňmáma odvedle, kterrá kotetu usuší na oleji a práskne na ní vajco se slovy , děti, sem vám udělala biftek

0 0
možnosti

AAA2

5. 6. 2012 2:18
Re: Pohlreich

hlavne aby to s tim vychutnavanim neprehnal a nebylo to i s tatarkou

0 0
možnosti

dluhousek z narodni fronty

5. 6. 2012 0:46
booze guru ceske virtualni snobarny

objevil neco co se dela u nas jiz staleti ;-D

hlavne ze je in

2 0
možnosti

Helter

5. 6. 2012 0:30
Suchý kotlery s jablkama?

No, thanks.

1 0
možnosti

Helter

5. 6. 2012 0:31
Re: Suchý kotlery s jablkama?

"kotlety":)

0 0
možnosti

Stoik3

4. 6. 2012 23:35
mistr zase vařil...

..ještě že nemám télévizí...;-D:-P

0 0
možnosti

Achille Volfoni

4. 6. 2012 16:15
díky za tenhle pořad....

...po včerejším nášupu Jirky Babicy to bude vítaná změna.

A že se včera Jiří rozjel.Chleba s pomazánkovým máslem a eidamem....topinka s tvarůžkem....nebo "Míšův bílý míč"....samé klenoty české gastronomie....R^

3 0
možnosti

Lenka S.

4. 6. 2012 16:20
Re: díky za tenhle pořad....

....a proč jste se na to díval :)?

0 0
možnosti

síma25

4. 6. 2012 13:12
Zdrobněliny

Co je to zas za módu, tyhle zdrobněliny? Polreichovo ano šéfe jsem párkrát viděla a přišlo mi, že spíš sprostej jak dlaždič a najednou v článku čuník a diskuze plná "prasátek" a "kraviček". Nestačilo by prostě vepřové a hovězí? Upřímně řečeno, pokud ten umělec, co doma dělá "kravičku na švestkách", fakt používá maso z krávy, přeju silné žvýkací svaly.

3 0
možnosti

Želvák před smazáním

4. 6. 2012 15:43
Re: Zdrobněliny

To je jednoduchý, prostě má ty suroviny, to jídlo rád, tak tomu podle toho říká.

5 0
možnosti

species

4. 6. 2012 10:54
maso a sladký

Úprava masa kombinovaná se sladkým je v těchto končinách i jinde něco naprosto klasickýho - třeba ve středověku bylo úplně běžný, že se jídla dochucovala medem, rozinkama, sušeným ovocem, dělaly se nasládlý omáčky. To akorát v posledním století se tady chutě nějak omezily a scucly do nějakých pár receptů ochucených omezenou nabídnou koření a dvou hořčic.

1 0
možnosti

jgoodman

4. 6. 2012 10:58
Re: maso a sladký

To máš jako zázvor....hit posledních let :-) To, že s ním pracovala už i M.D.R. už ví jen málokdo.

2 0
možnosti

Sub7

4. 6. 2012 10:45
...

A když jíte pečené vepřové samotné, je snad jeho chuť kyselá? Jestli ano, možná něco není v pořádku.

0 0
možnosti

jgoodman

4. 6. 2012 10:45
Jablka a prasátko

Jedena z nejlepších úprav prasátka je koleno s vejmrdou. Jinak báchorky o tom jak prasátka občas žerou větší množství jablek, a proto jsou jablka k prasátku výborný doplněk....no dobrá, pravda je ovšem někde jinde. Na stejném prinicpu funguje třeba párek s hořčicí.... Dotaz na diskutující, prodává se u vás takto upravená pečeně?

0 0
možnosti

Sub7

4. 6. 2012 10:47
Re: Jablka a prasátko

Kapoun taky nechlastá víno - a takový mladý kohoutek na víně, hm...

0 0
možnosti

Vojvodin

4. 6. 2012 7:39
Ovoce

Někomu to určitě chutná, ale kombinace ovoce(sladká chuť) a prasátko mi přijde až odporný.

0 0
možnosti

Duke___Nukem

4. 6. 2012 9:24
Re: Ovoce

ale houby,to maso zas tak sladke nebude...

0 0
možnosti