- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
tak nevím proč by to maso mělo mít špatnou pověst, šaptnou pověst oprávněně má předemleté maso ležící někde na pultu bůhví jak dlouhop z bůhvíčeho umleté
vyměnit střihaře nebo autora videa prosím; klíčové záběry na maso, ktery p. P. komentuje cca 1/2 sekundy... p. kuchare zname, u nej pomalu stacilo audio... takze jak porcuje - to tam neni ani nahodou
ale jenom umleté přímo před mojim zrakem u řezníka, nebo doma.
JJ, já být zády k řezníkovi co mele maso tak to snad ani do huby nedám.
jezisi marie na nebesich...delaj
...když mleté,tak 80%maso-20% tuk.....když je více masa je to sušší,když naopak více tuku,tak řidší....
mám se moc rád na to, abych kupoval mleté překvapení, sice úhledně zabalené, ale se složením naprosto neznámým
Z toho videa vzniklo také mleté maso, ve do kterého se semlelo všechno. Plete tam mleté maso z obchodu s mletým masem doma a celé to tak ztrácí smysl. Asi nikdo se nebude bát jíst mleté maso, které si sám umele.
u mě poslední dobou stouplo v použivání. Tedy já ho nemelu ale sekám v mixeru, přijde mě to lepší než mlýnek.
A opravdu se z toho dá vykouzlit neuvěřitelné množství pochoutek na grilování od čistého 100% hamburgu jen osoleného až po různé kombinace koření a i jiných mas.