- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
pokud vím tak se tam vývar přilévá pomalu a stále se to míchá
vařím hodně často rizoto z italských rýží k tomu určených, ale vaření mi trvá minimálně 20 min., než rýže správně změkne.
Hmmm...Carnaroli, Carnaroli (samozrejme ne carneoli)...davam prednost ryzi Vialone nano, na risotto je nejlepsi. A kdyz uz pisete Grana Padano, piste take Parmigiano Reggiano a ne parmazan - Parmigiano je o nekolik trid kvalitnejsi syr nez Grana Padano, to uz jste tam mohli rovnou doporucit Gran Moravia nebo nejaky jiny bes.
kdybyste neměli Grana Padano dejte tam Gran Moravii, kdo neví jak vypadá Gran Moravia tak tam dejte Eidam
suchá rýže,kusy kuřecího,hrách a kukuřice....
Klasické italské rizoto je však vynikající.
A NEZAPOMENOUT na to nastrouhat tolik eidamu že nakonec to rizoto pod tou eidamskou přikrývkou nejde ani vidět
je to vylehčené máslem a sýrem.
jedine prave rizoto dela lysy zdenek a ne nejakej ital
to je babica rizoto
a ja jsem super guru
blbe ? mozna, ale vice mene takhle dopadne 90 procent diskusi u clanku s receptem
co to tu melete ? Okamžitě volejte Zelenou horu !