Diskuze

VIDEO: Návod na luxusní, deset centimetrů vysoký steak na grilu

Panzánský steak ze zadního hovězího ořechu připravil italský šéfkuchař Emanuele Ridi uprostřed vinic, kde zrají hrozny na budoucí chianti. Z videozáznamu je téměř cítit vůně grilovaného masa, červeného vína i použitého rozmarýnu a olivového oleje. Možnost ochutnat bohužel chybí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vomáčka.Zorro

25. 7. 2012 0:43
...pocitam, ze holky a kluci na idnesu

X...vod bydleni az po technet...

X...pres auto, kulturu az po hobby

X...byli pospolu na skoleni a tam jim lili do kokosu

X...ze dyz v nadpisu bude luxusni, krasny, nadherny a tak...

X...ctenri se doslova porvou vo vobsah psani s tim luksusnim nadpisem...

0 0
možnosti

Gustav Nečas

26. 7. 2012 16:33
Re: ...pocitam, ze holky a kluci na idnesu

Milý Zorro Vomáčko. asi máte pravdu ve své myšlence, ale pokuste se ji příště formulovat čitelně. To že jsou dole obrázky, neznamená, že je musíte použít na každém řádku.

0 0
možnosti

Datel16

24. 7. 2012 22:10
-

Bože ten Ital si dal na maso kečup, no to mezi Poleraich fans klesne. ;-D Protože kečup je málo frý kůl a in a jedi to jen socky a voliči Paroubka. ;-D

3 1
možnosti

Benjout

25. 7. 2012 9:17
Re: -

kdy konečně pochopíte, že Pohlreich nadával vždycky na kečup kvůli tomu že se stal základním pilířem všech českých kuchyní a hospod. Do všeho za každejch okolností narvat kečup i tam kde měli být čerstvý rajčata. Hlavně ten nejlevnější kečup ze supermarketu, kterej už vůbec nemá nic společného s rajčaty. Když italové dělaj stovky jídel vždy podle orig. recepturou a správnými ingrediencemi tak tu a tam trocha kečupu k tomu jídlu neuskodí! Viz kečup u tataráku v hospě u štěpána.

0 0
možnosti

net.Xtreme se nevzdává

24. 7. 2012 20:45
Může mi někdo vysvětlit nadpis?

Proč, když už je nacpaná čárka mezi luxusní a deset, není také mezi vysoký a steak?

0 0
možnosti

viceryn

24. 7. 2012 21:31
Re: Může mi někdo vysvětlit nadpis?

Jo vysvetli vam to ucitelka na zakladni skole.

2 1
možnosti

rychtar

24. 7. 2012 20:18
Takhle urcite ne ............

Od reznika obcas koupim opravdu dobre maso ............... mnoooo s citronovou stavou ha masakrovat nebudu.

1 1
možnosti

male_zvire

24. 7. 2012 20:16
Pražská móda - plynový gril!

Za to by se mělo střílet. To už to maso/zeleninu/cokoliv můžete dělat v troubě:-( (zvracející smajlík)

0 0
možnosti

Achille Volfoni

24. 7. 2012 20:05
TV Barrandov

Teď na Barrandově vařil Zournar.Dokonce jsem ho zahlédl i v nějakém teleshopu,kde dělal špagety s ústřicovou,sojovou omáčkou a ananasem....Na profíky nemá,ale pohyby už nastudoval

0 0
možnosti

Achille Volfoni

24. 7. 2012 19:43
začínám mít alergii na pojem "luxusní"...

Rv

2 0
možnosti

viglib

24. 7. 2012 19:58
Re: začínám mít alergii na pojem

dejte si tam teda 'cool' ;)

0 0
možnosti

rusty_nail

24. 7. 2012 16:36
Njn

Ridimu se dari a to se u nas holt nenosi, tak se zamindrakovani cechacci ozyvaji.. tlacenkova liga jede ;-D

3 1
možnosti

Datel16

24. 7. 2012 16:48
Re: Njn

Tlačenka s cibulá octem a čerstvý chlebík z pekárny. Díky za tip na večeři. Ale někdo si holt myslí, že když sežere špagety "alijo olijo" že jeho houno bude vonět víc. Každá kuchyně má své, tak nevím proč schazovat jednu před druhou. ;-D

7 1
možnosti

Benjout

24. 7. 2012 15:16
tady to zas jede

''Klub Přátel Knedlíků a Piva'' se tu zas navážej do lehké zdravé italské kuchyně. Zajímavé že po obědě vždycky odpadnou... No není divu. Meníčko za 80.- se projevilo. hora knédlů nebo brambor s plátkem masa posypaným éčky a politým omáčkou taktéž s éčky se zpracovává a chvíli to bude trvat než přijdou k sobě ;-D Ještě že já si v tomhle počasí zvolil lehké italské jídlo ;-) Jen mi vadí že musím platit daně aby se zdejší protagonisti české kuchyně pak měli za co léčit.

0 0
možnosti

Politicky aktivní spermie

24. 7. 2012 15:27
Re: tady to zas jede

No pokud jsem mohl diskuzi číst, nikdo se nenaváží do italské kuchyně, ale do Ridiho - jestli umí vařit či nikoliv. Zdá se, že Vám lehké italské jídlo zatemnilo mozek natolik, že to vyléčí pouze kvalitní moravská slivovice!!!

5 1
možnosti

pivak2

24. 7. 2012 14:50
Odbornik na italskou kuchyni

Asi stejnej, jako kdyz ceskej turista vyrazi do Italie a bude delat odbornika na ceskou kuchyni. Nebo nejaka nahodna ukrajinska lopata bude delat odbornika na borsc.;-D

2 1
možnosti

Benjout

24. 7. 2012 15:10
Re: Odbornik na italskou kuchyni

a koho bys chtěl aby v ČR vyučoval italskou kuchyň? On to tady vyučuje defacto pro pár set nadšenců, který podle toho vařej možná dneska pro pár tisícovek. dalších pár desítek tisíců na to rádi koukaj a uznávaj to i když při tom přikusujou housku se salámem a zbytek se jen naváží do úspěšnýho člověka, který vyplnil mezeru na trhu. Do té doby tady nikdo takhle záživně italskou kuchyni nepropagoval.

Jestli chceš aby tady předváděl v TV italskou kuchyň nějakej italskej ''mišelín'' tak rozšiř český trh na úroveň USA nebo nějakých vyspělých států evropy a můžeme se bavit...

0 0
možnosti