- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jen to slyším, tak se mi z toho mírně blivno.... ale jinak dobrý, ingedience použít raději samostatně ....vyjde to
nastejno....
...tak ja jsem prezident zemekoule. Navic to je vubec mnamka...hlavne ten 30% eidam z toho jiste udela delikatesu... :-(((
Nazyvejte to treba ryzovy salat. Rozhodne ale pro tento pokrm nepouzivejte slovo risotto. Do risotta se nedava ryzem predem uvarena. A nedava se tam jakasi neurcita pytlikova ryze. A nedava se tam zadny 'eidam.' Spatny postup, spatne ingredience. Neznalost a nedostatek vkusu. Ceska kuchyne.
však tomu říká rizoto a ne risotto, ty vkuse
ale když se člověk pozorně podívá na tu její 95% šunku, tak je vidět, jak se jednotlivé svalové sloupce oddělují....Takže bude možná 80%, ale také možná ještě horší, chemie umí zázraky.
Hlavně podle tvaru to žádná vysokomasá šunka není...buď je to šál z kýty nebo krkovice ze strany od kotlety...zmiňovaná šunka by musela mít pravidelný tvar - ovál, čtvereček, obdélníček....a nakonec - pojem vysokomasá šunka mě překvapuje - znám šunku standard, výběrovou a nejvyšší kvality, popřípadě šunku na kosti . První tři mnou zmiňované jsou lisované a šunka na kosti je 100% maso - pokud si ovšem odmyslíte vodu :-)
Každopádně s jakoukoliv šunkou opatrně obsah soli je vždy dost vysoký.
by televize mohla vysílat pořad ´jste to, jak vypadáte´ a kateřinu cajthamlovou vyzvat k účasti...
dávám 330g rýže, místo šunky s vysokým obsahem masa radši maso.
Rizoto je úplně něco jiného, než nám tady prezentuje paní Cajthamlová. Jinak, na to, že jí je 50, tak moc dobře nevypadá, s tou svojí stravou.
či zeleninovým salátem s rýží, ale jak je libo
To nejsi sama. Tohle je ubohá nouzovka.
rýže na rizoto se má zalévat vývarem a bílým vínem, pak to má lepší chuť.
Jinak jsou její slova dost směšná a pokrytecká.