Diskuze

Pekárna vyvinula nůž, který rozetře na chleba ztuhlé máslo z lednice

Designéři britské rodinné pekárny Warburtons vyřešili problém, jak namazat ztuhlé máslo na křehký toust tak, aby se pěkně rozteklo a toust se nerozlámal. Vyvinuli nůž vyhřívaný bateriemi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No3130

20. 8. 2012 16:15
taková blbost

tenhle problém s mazáním másla se mi nějak vyhýbá. já ho vyndám z lednice, rozbalim, pak dám dělat toast nebo ukrojim chleba, většinou k tomu něco piju, takže ohřát vodu, připravit čaj nebo kafe a než si to nanosim na stůl a začnu mazat, tak to máslo jde celkem normálně roztírat. třeba bych mohl tenhle návod prodávat jako levnější alternativu k tomu noži.

0 0
možnosti

Zastavit stát !!!

20. 8. 2012 13:06
Taková pitomost

určitě vznikla z nějakého grantu EU ;-DEURvRv

0 0
možnosti

sochus

20. 8. 2012 11:04
Nejdřív jsem tomu věřil

ale když vidím údaje typu "optimální úhel nože při mazání 24,5 stupňů" a "teplota 41,8", tak si myslím, že je to celé jenom recese, jinak by u toho nebyla tak absurdně přesná čísla. Myslím, že Lupa roku 1996-2350 zase skočila na špek.

1 0
možnosti

jarrydirry

20. 8. 2012 11:52
Re: Nejdřív jsem tomu věřil

Co je na nich přesného?? O co je 42 přesnější než 41.879912421?? Jediný rozdíl je, že tam nepíšou nuly, 42 je taky 42.0000000000000000000, je to to samé číslo. Aby byla představa o chybě, tak by měla být uvedena, např. optimální teplota je 41.8 plus mínus 3.1 °C, to ale v článku není, takže píšete nesmysly.

0 0
možnosti

kocourek25

20. 8. 2012 9:50
U tohoto vynálezu bych prosil .....

znát jak dlouho vydrží ty baterie. To bude asi bomba pro výrobce a prodejce tužkových baterií . ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

majky.d

19. 8. 2012 20:37
já krájím máslo nožem na jemné plátky

a rovnou pokládám na krajíc chleba, protože to snesu hodně namazaný jak ta paní z Obecné školy :-) na chlebíčky místo margarínu raději pomazánkové máslo :-)

0 0
možnosti

Mablung

19. 8. 2012 16:58
pokojová teplota

A co brání nechat máslo při pokojové teplotě venku? Když se nesní během týdne, tak tam nechávat je část v uzavřeném obalu.

0 0
možnosti

bobísekbobísek

18. 8. 2012 11:34
hm

a není zdravější si pokapat chléb olejem třeba dýňovým nebo olivovýmV

0 0
možnosti

Brundi

20. 8. 2012 14:44
Re: hm

Rozhodne to neni chutnejsi. :-P

0 0
možnosti

fulcrum

17. 8. 2012 14:45
Není lepší začít místo hnusných toastů přejít

na kvalitní tmavý chléb? Ten se rozhodně nerozláme při natírání studeným máslem...

0 0
možnosti

generál Failure

14. 8. 2012 23:14
Češi na to šli od lesa

a místo másla si matlají na tousty margarín. Vůbec jim nevadí, že je to chemická srаčka vymyšlená původně jako zavřihubka pro nejchudší z nejchudších, po dokonalé reklamní masáži jej považují div ne za zázrak a futrují se jím od rána do večera.

3 0
možnosti

net.Xtreme proti diskriminaci

15. 8. 2012 7:20
Re: Češi na to šli od lesa

Si ho porovnej se složením másla, lepší margaríny mají vyšší obsah vitaminů a méně trans nenasycených mastných kyselin, máslo je docela odpad a to i oproti sýru, natož proti jogurtu nebo mléku samotnému...

0 0
možnosti

net.Xtreme se nevzdává

14. 8. 2012 9:38
100 let za opicema

Už dávno lidé vyvinuli margarín...

1 0
možnosti

Kimi.Rsen

17. 8. 2012 10:27
Re: 100 let za opicema

Ale řeč je o másle:-P....Hodinky nebo holínky, vždyť je to jedno, obojí se natahuje, že?;-D:-P

2 0
možnosti