Diskuze

VIDEO: Zkuste italskou focacciu, další možnou variaci na skvělý chléb

Italové pečou focacciu na víkend, protože se příjemně ukusuje při povídání s přáteli. Těsto je stejné jako na pizzu, takže jeho příprava je velmi jednoduchá. Jen musíte těsto nechat odpočinout, aby správně vyběhlo. Na ochucení můžete přidat cokoli od oliv po sýry.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

atakdále1

7. 8. 2012 20:59
nechci ty taliánský blafy

Rv

0 0
možnosti

O.Sindler

7. 8. 2012 21:27
Re: nechci ty taliánský blafy

To je zase zabedněnců.

1 0
možnosti

slavex

7. 8. 2012 20:43
tak . . . . . . . . . . . . . . ? ! ? !

Radši pozvu své opravdové přátele na vepřo knedlo zelo a vychlazené pivko,nevím jestli Taloši tak touží po našich specialitách a nebo třeba Japončíci kteří do světa vyexpedovali své "skvělé" suši>>>děkuji za všechny tyto pochoutky,já jsem věrný naší kuchyni a o experimenty nestojím ! ! ! R^

0 0
možnosti

atakdále1

7. 8. 2012 20:58
Re: tak . . . . . . . . . . . . . . ? ! ? !

;-DR^R^R^

0 0
možnosti

ach jooo

7. 8. 2012 10:53
kvasek

Zkusím variantu s kvaskem... Puvodni recept (puvodni od Itala) jen z drozdi mi uplne nevyhovoval - to drozdi tam je proste trosku citit. Navic s kvaskem by facaccia mohla i dyl vydrzet.R^

0 0
možnosti

kubexxx

7. 8. 2012 8:44
Panenský olivový olej

Ale určitě použít obyčejný panenský oliv. olej, kvalitnější by byla úplná zbytečnost ;-)

0 0
možnosti

kubexxx

7. 8. 2012 8:46
Re: Panenský olivový olej

Respektive nemusí být ani panenský

0 0
možnosti