- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No, u těhle propagátorů výživy si vždycky vzpomenu na scénu z nějakýho silvestrovskýho pořadu, kde byl podobný "blázen" dietolog Vít Chaloupka. František Ringo Čech se na něj utrhnul "Chaloupko, že žiješ sám? A ještě dlouho budeš!!!"
dvakrát hrášek!" " Já bych si dal řízeček ňam ňam! " "Bohužel, máme už jen hrášek prd-prd!!"
Kdykoli vidim tuhle vyhulenou zombie, která rozhodně zdravě nevypadá jak káže lidem co jíst můžou a co ne, je mi zle
Dietář je hrozné slovo. Navíc, když nerozlišuje, o jakou dietu se jedná. Má na mysli jen redukční? Nebo snad jaterní? Při vysokém tlaku?
Dietu vždy dříve předepisoval lékař-specialista. Dnes si lidé předepisují diety sami a paní doktorka je příkladem toho, že i lékař může být diletant ve svém oboru. Spolupráce s veterinárním inženýrem to jen podtrhuje.
v tom svym pořadu si plácej, co chceš. Jsem člověk přející a tu reklamu, co si udělate s tím druhým pohublým agentem s teplou vodou, vám ze srdce vinšuju. Ale prosím, nikdy, opravdu už nikdy nevař. A když už vařit budeš, tak ať se na to nedívají nevinní lidé.
Tohle není pro dietáře pokrm, ale eutanázie.. Dát mi tohle na stůl, to by byl fičák..
A na závěr obsah hrnce za stálého míchaní vylejeme do záchodu. Zbavíme se tak potkanů v kanálu, kteří se živí hlavně zbytky, tohle zaručeně nesežou
Vcera jsem mel tri ctvrte kila ovaroveho kolene, s chlebem a Svijanami. Dneska jsem obedval kachnu se zelim a knedlikem, pekne sadlem podlitou. A k veceri si dam neco lehciho, asi zebra.
Je mi Cajthamlove docela lito, kdyz si nedokaze doprat nic chutneho. At si umre zdrava, ja si zivot radeji uziju.
tepelne upravovat. jde jen o problem s prepalovanim. coz u vyroby polevky nehrozi. to tak k odbornosti pani cajthamlove. a hysterii i ohledne smetany uz beru jen s usmevem. podobnou polevku delam, jen tam jeste jde prave trocha smetany a sul. a naopak nejde tam cesnek ktery jemny hrasek zbytecne prebiji
p.s. mixer je fajn, ale stejne je lepsi tyhle veci vetsinou jeste propasirovat (jo a ma to bejt hustsi)
u cesneku kterej cpe skoro vsude podeziram utlumene kuracke bunky a jeji recepty vubec vypadaj trochu jako amarouny co maj jen zasytit (a ten cesnek jim doda univerzalni riz)