Diskuze

VIDEO: I mleté maso může chutnat jako z ráje. Karbanátky po italsku

Říkejte tomu čufty, burgry nebo sekaná, chutnat to bude pořád skvěle. Aby ne, vzhledem k použitým ingrediencím a oblíbenému a osvědčenému receptu italského šéfkuchaře Emanuela Ridiho od jeho babičky Zairy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomas Kuceravy

25. 8. 2012 19:14
Pořádný burger

Já mám mleté masu nejradši v pořádném burgeru. Pokud máte také rádi, tak se mrkněte na https://www.facebook.com/NejlepsiBurger. Nebo jsem měl v poslední době výborný ve Food Spotu (http://www.foodspot.cz), takový pojízdný náklaďák se super jídlem.

0 0
možnosti

opportunity

22. 8. 2012 22:01
Až na to, že

dělám vepřovo-hovězí a ne telecí, a bez parmazánu, tak tady nevidím žádnou novinku. Nějak mi vadí protěžování cizích receptů na úkor kvalitních našich.

0 0
možnosti

oldfashioned Kokodák v1b

21. 8. 2012 14:49
i sojový substrát a psí separát...

;-D

0 1
možnosti

ricpic3

21. 8. 2012 23:27
Re: i sojový substrát a psí separát...

????

0 0
možnosti

Achille Volfoni

21. 8. 2012 14:47
?

Olivový olej v kuchyni používám,ale že bych si jim musel zalévat každé jídlo....to určitě ne.Nedávno jsem viděl pořad s J.Oliverem...ten udělal nějakou studenou ovocnou polévku a ve finále tam nalil snad půl litru olivového oleje.Když jsem viděl ty mastné oka,tak se mi ten,do té chvíle zajímavý recept,naprosto znechutil.

Měl jsem za to,že ta mánie zalévání olivovým olejem přešla podobně jako mánie kolem českého česneku,ale evidentně ne.Naopak....teď "zakapávají" každé jídlo a olejem nešetří....

2 0
možnosti

wrah

21. 8. 2012 18:19
Re: ?

Ano, všeho s rozumem. Zakápnout porci pár kapičkami oleje (či v něm případně utřít byllinky) je dobré, ale nesmí se to přehánět.

1 0
možnosti

Petrik73

21. 8. 2012 10:40
Existuje

nějaké jídlo, které Ital ve finále nezaleje olejem extra virgin?

0 0
možnosti

ivoš

21. 8. 2012 14:40
Re: Existuje

Ne. On je totiž Ital.;-D

2 0
možnosti