- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já mám mleté masu nejradši v pořádném burgeru. Pokud máte také rádi, tak se mrkněte na https://www.facebook.com/NejlepsiBurger. Nebo jsem měl v poslední době výborný ve Food Spotu (http://www.foodspot.cz), takový pojízdný náklaďák se super jídlem.
dělám vepřovo-hovězí a ne telecí, a bez parmazánu, tak tady nevidím žádnou novinku. Nějak mi vadí protěžování cizích receptů na úkor kvalitních našich.
Olivový olej v kuchyni používám,ale že bych si jim musel zalévat každé jídlo....to určitě ne.Nedávno jsem viděl pořad s J.Oliverem...ten udělal nějakou studenou ovocnou polévku a ve finále tam nalil snad půl litru olivového oleje.Když jsem viděl ty mastné oka,tak se mi ten,do té chvíle zajímavý recept,naprosto znechutil.
Měl jsem za to,že ta mánie zalévání olivovým olejem přešla podobně jako mánie kolem českého česneku,ale evidentně ne.Naopak....teď "zakapávají" každé jídlo a olejem nešetří....
Ano, všeho s rozumem. Zakápnout porci pár kapičkami oleje (či v něm případně utřít byllinky) je dobré, ale nesmí se to přehánět.
nějaké jídlo, které Ital ve finále nezaleje olejem extra virgin?