- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A zajímalo by mě, jak lze umíchat žloutky s hladkou moukou. Bylo mi to podezřelé a podle očekávání to skončilo opatlanou metlou a žmolky. Poradíte mi prosím, paní Čermáková? Krém je zbytečně sladký, lepší by byl krém se zakysanou smetanou, více žloutků, méně cukru.
Recept mě zaujal, ale jednou stačilo. Navrátím se k jiné francouzské klasice, těsto z másla a hladké mouky, krém viz výše a drobenka se skořicí.
V tom vanilkovem kremu? Bud jsem slepy... Asi metyl...
A návod jak si doma vypálit něco ostřejšího, ten by se nenašel?
těsto samo o sobě není moc dobré, spíš taková nouzovka. My děláme hruškový koláč do klasické "otevírací" dortové formy a z křehkého těsta, se skořicovou drobenkou. Vypadá krásně a chutná úžasně.
.... tenhle presladky humus bych vazne nejdl, dekuji za tip.
Neni to vubec preslazene ... ale to zjistis az si ho sam ty vecny bojovniku upeces! Listove testo neni prece vubec sladke a ten cukr se v celem strudlu ztrati. A pokud ty ale nejsi vubec na sladke, tak tady jednoduse neopruzuj a je to! ... smich!
hrušky mám ráda ve všech podobách
nechápu, že existují lidi, co mají pindy fakt na všechno a kritizují, co jim pod nos přijde. jak marný asi musí být jít jejich upindaný život ..
Na těch finálových fotkách to vypadá skoro tak nechutně, jako Jirka Savinec sám. Proč tady nedáte prostor profíkům a ne patlalům, co si to fotí mobilem a vydávají se za gastroredaktory ?