- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Plná závisti a chytráctví... zajímalo by mě, kdo tady z místních má dvě fungující restaurace a nějaké nevíc v zahraničí... plný huby keců o vaření, urážení Pohlreicha a když někam přijedu do lepší restaurace, polovina si chrochtá u steaku a pepřovky s chřestem nebo luskama... všichni chytří až na půdu, Pohl nic neumí, jenom se předvádí.. tak ku.va běžte, otevřete restauraci a udělejte deset jídel, z nichž si sednu na prdel.. a nic, budete u plotny stát jak jelita... nehledě na to, že Pohl umí připravit jak ryby, tak mořské plody, saláty, masa, gril, pizzu ..totální rozstřel a všechno v top kvalitě... profesionální... všichni všechno umí nejlíp, mají top vzdělání, top manželky, top příjmy, top milenky, top auta, baráky dovolený... škoda že jenom tady na idnesu.... Pohl je dobrej, stará škola... umí vařit..
proč sis dal do nicku pavel , Zdéňo ?
Dobře a levně se na\jím v bufetu,obsloužím se sám.Jídlo Pol. bych nebral.Jsou lepší kuchaři-on jen ječí,šklebí se...Škaredý,tlustý,sprostý buran.Jí zadarmo,dojídá se u stánku.Nesleduji ho dávno-jsou rozumnější pořady o vaření jiných kuchařů!!!!
Další ynteligent, co nepochopil, že tohle není pořad o vaření.
Je to des. restovane rajcatka uz jsou pro mne ohrana. Ohlizim se po necem novem. Mel stesti s tou televizi! Chtel bych mu ukazat nase podzimni menu, ty rajcatko.
Tento recept je velmi jednoduchy, rychly a uzasny ... vyzkousejte! Ja jsem ho delala v praci snad tisickrat.
Ingredience: Rumpsteak, Olivovy olej, Rosemary, Sul ,Pepr, Maslo, Cesnek
Pouzivam iron- tezkou panvici, kterou rozpalim (jen par kapek oleje, az to kouri hodim tam steak)
Napřed jsem si myslel, že to je sranda, pak že jen tak trolíš, ale ty fakt budeš taková doopravdy. To si myslíš, že tenhle recept vymyslel Ramsay? A formát pořadu, to ti nic neříká? A wrestling je doopravdy, co? Bože ty se do té Ameriky vyloženě hodíš.
ale nějak si nedovedu představit sníst svíčkovou na smetaně s knedlíkama, kde by bylo masa 200g za syrova a ostatní v příslušném poměru.
Tady v USA se musi tak tvrde makat v kuchyni, kuchar musi byt nejen rychly, ale musi byt take hodne zrucny a hlavne kreativni! Tohleto jsou profesionalove? Videla jsem vsechna dostupna videa, ktera Polreich natocil. Jezdi po svete a chyta rozumy a ted se predvadi v Cesku. Ale s tim co on zna a umi by tady v USA moc nepochodil, to co on predvadi v Ceske Republice, to tady dokaze kazdy obycejny line cook.
No asi jste dlouho nebyl v Cesku, jinak byste vedel, ze ceskymu konzumentovi vyhovite za a) cenou za b) cenou za c) cenou. Tomu se samozrejme neda divit, protoze na dobre jidlo si tu malokdo najde cas a penize. No a z tech, co uz si teda oboje najdou, tak malokdo pozna dobre jidlo, protoze porad je to jen ten buranek co vyrostl na hranolkach s kecupem.
Tady nikdo nema snahu o zlepseni, ani zakaznik a ani restaurater. Kdyz nekdo prijde se zlepsenim, tak bud zustane sam anebo brzy zkrachuje. Flakando je proste hlavni heslo vsech.
Tak to je sok! Kdo jim dal na tu praci certifikaty? A predpokladam, ze nekteri z nich tam jsou dokonce i chefove kuchyne, ne obycejni line cooks. Vzdyt tohle musi znat kazdy obycejny pre-cook (pomocna sila v kuchyni, ktera jen pere, cisti a kraji brambory, zeleninu, pripravuje salaty, dressinky, kraji maso atd), pracovni sila, ktera je placena v kuchyni vlastne nejmene ... hned po dishwasherovi. To je ale ostuda ceske kuchyne! Kdejaka zenska z domacnosti by je urcite trumfla s tim varenim, prestoze nema zadny vyucni list, nebo hotelovou skolu, to jsem si zcela jista! To je ale saskarna. Polreich se tam u vas prizivuje na tom, ze hlupakum vysvetluje zakladni veci, ktere by meli znat ze skoly? ... a pritom si to hodne uziva! Vidim, ze si z nich dela dobrou pr-del a bere prachy za nic! Boze to je ale uroven!
Ano, já jsem viděl v pořadu Kitchen Nightmares, co dovedou američtí mistři světa. Takovej bordel jako tam, nebly v českém Ano, šéfe za celou historii. Americký ředitel zeměkoule a angry Slovak. Dva přírodní úkazy českých diskusí.
Naše menu: kančí kýty, šípková a nějaký domácí knédl, kulajda, pravé (?) italské rizoto, velká porce hranolků pro kluky na půl, nealko pivko platan, džus
A teď jako ve škole: prostředí 1- (moc tam řve muzika a burácejí kuželky), obsluha 1 , kulajda za 2 (vlažná), riziko 4 (vlažné, slané jako moře samo, houby rozmáčený), kejta 3 (vlažné, knedlíky gumové, omáčka super a maso normal), pivo, džus, hranolky ... normál
CELKEM 2- za 500,- i s dyžourem, takže za ty prachy kvůli úsměvu číšníka už tam nejdeme.
PS: přísný Pohlreich???? Nevím asi polevil.
Panebože lidi jste jak ovce jeden člověk pan. Pohlreich se sám zvolil králem kuchařů a všichni ho poslouchají, jak je u nás jednoduché toho dosáhnout je až mrazivé on musí mít z toho jenom srandu jak mu to lehce vyšlo.
Kamarádovi Vaňkovi, který prodával boty a nyní je taky expert KULINÁŘ určitě poradil jak je to jednoduché.
Naše gastronomie je také o fungujících restauracích a kvalitních kuchařích, kterým pan Pohlreich nesahá
ani po paty. On si opravdu troufá jenom na amatéry
On si ty restaurace ke kritice vybírá, takže normální dobře fungující neuvidíš.