Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Naučte se znát chuť základních surovin, radí Pohlreich kuchařům

"Ten hnusnej, bolševickej skanzen byste měli proměnit na místo, kde se lidi budou cítit dobře. Najděte si člověka, který bude vařit, a vy ho necháte dělat jeho práci," zní zcela zásadní rady šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha panu Staňkovi, provozovateli hotelu a restaurace Květnice v jihomoravském Tišnově.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dracekv2

22. 9. 2012 13:05
:)

Aby se z něj všichni poslední dobou neposrali ;-D

0 0
možnosti
K

Kidkid

25. 9. 2012 9:05
Re: :)

No, z toho co některé restaurace předkládají hostům je s podivem, že většina jejich strávníků nemá úplavici nebo salmonelózu. Asi jsme vytrénovaní stravováním v závodních kantýnách, takže snesem víc než to pověstné prase co všechno spase.

1 0
možnosti
ML

really?

21. 9. 2012 1:00
Jeste jsem Pohlreicha nevidela uvarit zadne kvalitni jidlo

On snad nejradeji pripravuje jen rychla a bezmasa jidla. Testoviny, zadne maso, jen italske syry, hlavkovy salat s volskym okem, dneska zeleninka se syrem ... a kde je nejaky poradny a chutny steak, nebo neco zajimaveho?

Mel by predvest nejake narodni jidlo ... vepro-knedlo-zelo, svickovou na smetane, ptacky, ... nebo kdyz uz je tedy privrzencem bezmaseho jidla, tak alespon dukatove buchticky s kremem, latky plnene povidly a makem, ovocne knedliky, ovocne palacinky nebo neco smrncovnejsiho!

0 0
možnosti
AT

Antonin, topič

21. 9. 2012 9:01
---

Přestaň trollit, prosím.

2 0
možnosti
M

milenkamikes

20. 9. 2012 13:11
a

ten talíř se zeleninou byl jako co? jako hlavní jídlo? připravit jednu porci na minipánvičce zvládně každý blb,ale nakrmit přes poledne 50 chlapů v montérkách,který vyžadují guláš,vepřo knedlo zelo nebo svíčkovou, to nám Pohlreich nikdy neukáže.  A na tom hospoda stojí - jídla přes poledne, na večeře ve velkém nikdo v malým městě nechodí, možná tak v Praze.V

0 0
možnosti
AT

Antonin, topič

20. 9. 2012 14:43
Re: a

Víte, kromě padesáti chlapů v montérkách, kteří potřebují naplnit žlab, se na oběd mohou dostat i dámy, které zeleninkou nepohrdnou.

1 0
možnosti
JM

Jana11

20. 9. 2012 12:55
Květnice

Mívali jsme Květnici rádi, ale to je už nějakých 20 let. To jsme tam chodívali pravidelně. Pak nám přišlo, že se horší. Dokonce jsme zažili, že za námi přišel kuchař, jestli může k jídlu vyměnit přílohu, že se na to těsto na bramboráky díval a že se mu nějak nezdá. Chápu, že chtěl být upřímný, ale nás jako zákazníky to vyděsilo. Kdyby přišel a řekl, že se omlouvá, že bramboráky nejsou - případně kdyby vzal brambory a prostě udělal nové těsto (případně se přišel omluvit, že to bude déle trvat), pochopíme. Ale říkat, že mají v kuchyni zkažené jídlo, to slyšet nechci.

0 0
možnosti
OK

Kurri_22

19. 9. 2012 21:24
Vždyť ten plešoun už dobrých pět let mele .....

.... furt dokola to samé a pořád tady je smečka lidí, kteří neustále žasnou, jak je úžasnej. Přitom už před těmi pěti lety znovu vynalezl kolo.

To je hrozná móda tohle neustálé žvanění o jídle a plevelení televizního vysílání nesmyslnými pořady typu Ano, šéfe, Prostřeno, Babica, Ital a kdo ví, co ještě. Dneska když zapnu televizi, tak tam běží buď nekonečný seriál nebo tam melou o jídle.

0 0
možnosti
AT

Antonin, topič

20. 9. 2012 10:22
--

Jestli to nebude tím, že se na to lidi dívaj a dobře se kolem toho prodává reklama.

1 0
možnosti
LK

Lu_boš

19. 9. 2012 20:18
Pohlreich by mohl jít řídit ospalou sněmovnu

žádné čtení novin a chrápání

0 0
možnosti
S

semjinej

19. 9. 2012 18:52
nechápu kuchaře,který nemá chut

nakopal bych ho do  jak říká polreich

1 0
možnosti
T

TINKERS

19. 9. 2012 0:30
????

To co tady predvadi pan sef kuchar Pohlerich je uz normalni zalezitost v kazde dobre kuchyni! Az bych rekl, ze uz tohle znam par roku! Precetl jsem biografii GORDONA a ziji v Anglii. A myslim, ze to co on predvadi v televizi je pro nas super kuchare jen predvadeni a napodobeni nejakeho toho Gordona. Vubec mu to nejde. Ani neslusi!!

0 0
možnosti
PN

cufir-mufir

19. 9. 2012 7:24
Re: ????

Když už je člověk hloupej, aspoň by to neměl dávat světu tak na odiv... R^

2 0
možnosti
MZ

miska_von_hajek

18. 9. 2012 13:47
Já osobně když jdu do restaurace,

tak se chci nejenom najíst, ale hlavně si chci pochutnat a klidně si pár korun i připlatím, protože takto nejím každý den. To je ale tak strašně těžký najít dobrou restauraci. Pak se mlátím do hlavy knihou, že jsem si radši doma nenamazala chleba s máslem a šunkou :-)

1 0
možnosti
D

Duke_._Nukem

17. 9. 2012 17:17
mnam,

tohle by mi mohl delat denne..V

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu

21. dubna 2024

Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu

20. dubna 2024

Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...

Vyfoťte svou zahradu a sdílejte její příběh. Rozdáme pomocníky za sto tisíc

24. dubna 2024

Mít možnost opečovávat svůj vlastní kousek země nebo něco pěstovat alespoň na terase, dvorku či...

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících

23. dubna 2024

V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....

Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni

23. dubna 2024

Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...