Diskuze
VIDEO: Naučte se znát chuť základních surovin, radí Pohlreich kuchařům
Děkujeme za pochopení.
Kidkid
Re: :)
No, z toho co některé restaurace předkládají hostům je s podivem, že většina jejich strávníků nemá úplavici nebo salmonelózu. Asi jsme vytrénovaní stravováním v závodních kantýnách, takže snesem víc než to pověstné prase co všechno spase.
really?
Jeste jsem Pohlreicha nevidela uvarit zadne kvalitni jidlo
On snad nejradeji pripravuje jen rychla a bezmasa jidla. Testoviny, zadne maso, jen italske syry, hlavkovy salat s volskym okem, dneska zeleninka se syrem ... a kde je nejaky poradny a chutny steak, nebo neco zajimaveho?
Mel by predvest nejake narodni jidlo ... vepro-knedlo-zelo, svickovou na smetane, ptacky, ... nebo kdyz uz je tedy privrzencem bezmaseho jidla, tak alespon dukatove buchticky s kremem, latky plnene povidly a makem, ovocne knedliky, ovocne palacinky nebo neco smrncovnejsiho!
milenkamikes
a
ten talíř se zeleninou byl jako co? jako hlavní jídlo? připravit jednu porci na minipánvičce zvládně každý blb,ale nakrmit přes poledne 50 chlapů v montérkách,který vyžadují guláš,vepřo knedlo zelo nebo svíčkovou, to nám Pohlreich nikdy neukáže. A na tom hospoda stojí - jídla přes poledne, na večeře ve velkém nikdo v malým městě nechodí, možná tak v Praze.
Antonin, topič
Re: a
Víte, kromě padesáti chlapů v montérkách, kteří potřebují naplnit žlab, se na oběd mohou dostat i dámy, které zeleninkou nepohrdnou.
Jana11
Květnice
Mívali jsme Květnici rádi, ale to je už nějakých 20 let. To jsme tam chodívali pravidelně. Pak nám přišlo, že se horší. Dokonce jsme zažili, že za námi přišel kuchař, jestli může k jídlu vyměnit přílohu, že se na to těsto na bramboráky díval a že se mu nějak nezdá. Chápu, že chtěl být upřímný, ale nás jako zákazníky to vyděsilo. Kdyby přišel a řekl, že se omlouvá, že bramboráky nejsou - případně kdyby vzal brambory a prostě udělal nové těsto (případně se přišel omluvit, že to bude déle trvat), pochopíme. Ale říkat, že mají v kuchyni zkažené jídlo, to slyšet nechci.
Kurri_22
Vždyť ten plešoun už dobrých pět let mele .....
.... furt dokola to samé a pořád tady je smečka lidí, kteří neustále žasnou, jak je úžasnej. Přitom už před těmi pěti lety znovu vynalezl kolo.
To je hrozná móda tohle neustálé žvanění o jídle a plevelení televizního vysílání nesmyslnými pořady typu Ano, šéfe, Prostřeno, Babica, Ital a kdo ví, co ještě. Dneska když zapnu televizi, tak tam běží buď nekonečný seriál nebo tam melou o jídle.
Antonin, topič
--
Jestli to nebude tím, že se na to lidi dívaj a dobře se kolem toho prodává reklama.
Lu_boš
Pohlreich by mohl jít řídit ospalou sněmovnu
žádné čtení novin a chrápání
semjinej
nechápu kuchaře,který nemá chut
nakopal bych ho do jak říká polreich
TINKERS
????
To co tady predvadi pan sef kuchar Pohlerich je uz normalni zalezitost v kazde dobre kuchyni! Az bych rekl, ze uz tohle znam par roku! Precetl jsem biografii GORDONA a ziji v Anglii. A myslim, ze to co on predvadi v televizi je pro nas super kuchare jen predvadeni a napodobeni nejakeho toho Gordona. Vubec mu to nejde. Ani neslusi!!
cufir-mufir
Re: ????
Když už je člověk hloupej, aspoň by to neměl dávat světu tak na odiv...
miska_von_hajek
Já osobně když jdu do restaurace,
tak se chci nejenom najíst, ale hlavně si chci pochutnat a klidně si pár korun i připlatím, protože takto nejím každý den. To je ale tak strašně těžký najít dobrou restauraci. Pak se mlátím do hlavy knihou, že jsem si radši doma nenamazala chleba s máslem a šunkou
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu
Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....
Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu
Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Vyfoťte svou zahradu a sdílejte její příběh. Rozdáme pomocníky za sto tisíc
Mít možnost opečovávat svůj vlastní kousek země nebo něco pěstovat alespoň na terase, dvorku či...
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících
V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....
Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni
Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...