Diskuze
VIDEO: V hospodě platí, kdo nevesluje, jde přes palubu, říká Pohlreich
Děkujeme za pochopení.
luban12
Už jsem se lekl,
po přečtení titulku, že se Pohlreich přiznal a chce popsat, jak to v hospodách doopravdy chodí. Bohužel není tam nevexsluje, ale nevesluje. Pravda ale je spíše NEVEXLUJE.
certik_bertik
je
to reality show, jinak většinou je český člověk v hospodě zvyklý jíst špatný jídlo, ono by mu to dobrý ani nechutnalo
estimator
CESKE POHOSTINSTVI SE MA STALE HODNE CO UCIT.
Je samozrejmosti v Kanade i USA, ze po kazdem hostu se meni ubrus. V kuchynich i malych restauraci s 30 misty maji alespon pet lidi v kuchyni. V jedne francouzke restauraci ve Vancouveru jsme se setkali s ceskym cisnikem, ktery zde byl na rocni povoleni. Brecel jak ho sef sekyruje, ale za dva mesice uz serviroval tak to bonton urcuje a nakonec po roce si vydelal na dvou mesicni dovolenou a na skodovku v cesku. U cisniku jeste je nezbytne aby umeli zakaznika informovat vse o jidle co serviruje a zaroven musi umet byt prijemny, protoze spropitne mu da vic nez plat.
Piotr Velikyj
Re: CESKE POHOSTINSTVI SE MA STALE HODNE CO UCIT.
Ano, to jsem viděl v Kitchen Nightmares. Restaurace o 40 místech, kterou by v česku musela olítat jedna servírka a jeden kuchař s ukrajinkou na mytí nádobí. Tam stálo v kuchyni 15 černochů, jeden z nich strkal jídla z mrazáku do mikrovlnky a ostatní mu fandili. Velice efektivní, taky měl majitel pořádný dluhy.
Achille Volfoni
...
nedávno jsem viděl jeden z dílů Kitchen Nightmares Gordana Ramseyho.A jen jsem nevěřícně kroutil hlavou.Upečené maso naházené mezi syrovým.Vepřové odleželé tak,že se rozpadalo mezi prsty.Rizoto nakydané v kýblu.To samé s fazole.Vrcholem všeho byli švábi prohánějící se po kuchyni.Ušlápnutý majitel a arogantní šéfkuchař.Pěkně tvrdý ořech.Ale Ramsay ho zkrotil způsobem za který by se styděl i dláždič
Piotr Velikyj
Re: ...
Jj, Gordon je jiný kafe - http://www.youtube.com/watch?v=6q9WDx7kQ9M
swalbe
velebnosti, jdu blejt...
Zdenda alias Ceckatá indiánka je především dobrej manažer, což ti majitelé účinkujících hospod nejsou. Holt něco řídit a velet lidem je věda. A ještě se tváří, že pokud z té jejich šlichty nemám 3 dny krvavej průjem, tak nemám co pyskovat a navalit pětikilo za Staročeské překvapení nebo jak se ty výtvory jmenují.
Ynhoj
excaliber
před x lety jsem tam náhodou zavítal a i tenkrát to stálo za h....cena neúměrně vysoká ke kvalitě...
petra2605
Re: excaliber
souhlasím, zato ten humbuk okolo toho, neustíle otravující personál něco doporučující a jídelní lístek 4 věci a vyber si...není to podle mě taky, je spousta restaurací v Praze, které jdou lepší
packaj
Pane Pohlreich, máte plné právo
kritizovat a všem radit. Byli jsme jako rodina tuto sobotu u Vás v Café Imperial. Vše perfektní, od personálu, přes jídlo až po záchody. Moc děkujeme.
Duke_._Nukem
Re: Pane Pohlreich, máte plné právo
za ty prachy za pidi porce,jeste aby ne..
centrista = politicky vyléčený
Když si pozve majitel
restaurace Pohlreicha k sobě musí všechen personál souhlasit s natáčením? Mně to přijde trochu za hranou, aby se na obrazovce řešily citlivé osobní problémy personálu (jako třeba alkoholismus atd.) ...
Kurt21
Re: Když si pozve majitel
Do jaké míry je ten problém osobní, když ho tahá do práce? Předpokládám, že kdyby to na něm nebylo v práci poznat, nikdo (ani majitel, natožpak Pohlreich) to neřeší.
PiPiiiiiK
"V hospodě platí, kdo nevesluje, jde přes palubu"
Tak snad tohle platí v každé profesi
emape
Re:
Někde bohužel ne .. Někdo na to kouká tak, že když makáte víc jak ostatní a uděláte jednu chybu, tak jste udělal o jednu chybu víc než ten, co nic nedělá .. na ty plusové body se občas strašně rychle zapomíná ..
Lípa srdčitá
Může mi někdo poradit?
dělám špenát s vajíčkem a bramborem a opět se mi jakoby srazil. Nikdy s emi to nestalo, až poslední dobou, co jsem ho koupila v COOPu. Myslíte, že je to tím? Děkám ho už několik let úplně bez problémů, ale teď už mě to vážně štve
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek
V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti
Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...
Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů
Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...
Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu
Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....
Prodej pozemků pro bydlení, 1389 m2 - Čakovec
Čakov - Čakovec, okres České Budějovice
2 990 000 Kč