Diskuze

VIDEO: Pohlreichův návod, jak získat kuřecí prsa za 40 korun

Když platí hospoda DPH, musí nějakou přidanou hodnotu vůbec vytvořit, aby tu daň měla z čeho odvádět, vysvětluje Zdeněk Pohlreich hospodskému z Mostu, který o vaření neví vůbec nic. Logicky nemůže vydělat, když koupí kuřecí prsa za 130 korun za kilo a kuchař je jednou otočí na pánvi a chce za to výplatu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tenhle pořad je plýtvání Polreichovým talentem. Je to přehrabování žumpy a produkce mu ještě vybírá otřesný případy.

Líbilo se mi jeho Grilování. Umí hezky přednášet, evidentně ho to baví a žije v realitě. Nepředhazuje lidem recepty jako Babica, který vaří z deseti přísad a ještě jich 5 zamění nebo nepoužije!

16 1
možnosti

Kdyby ho to nebavilo, tak to nedělá.

1 0
možnosti

Zaujalo mne, jak mladá kuchařka, počítám že chvíli po vyučení (vyučená byla , říkala to)neumí zhola nic , neumí ani to co umí  běžná hospodyně doma. Bože, to je odborník v oboru ? Holky, servírky se chovají přezíravě , nepříjemně..mladé 20tileté holky ,které by měly mít  elán do života , úsměv na tváři a chut dělat.Co budou dělat až budou muset opravdu makat se šéfem co je ras a nebo na ně bude sprostý .....běžná věc dneska. Růženka , to je postava, už jen ta představa, že mi sahá na jídlo  je mi nepříjemná. Neupravená , zřejmě pod vlivem alkoholu , ..brrrr.

Pan Majitel , nechápu jak s takovou povahou něco vydělal a konec o ho... vůbec nekomentuji, to bylo fakt na změnu lékaře či léků.Zas tak free a úplně blbí v téhle republice nejsme

4 0
možnosti

3 roky to nedělala a byla v práci první den, to tam padlo.

5 0
možnosti

Majitel bude nějakej magor. A korunu tomu dal když po koncové rozlučce ještě dolezl za Pohlreichem aby mu posvětil tu novou hospodu U ho.na ;-D...nejspíš nějaký úchyl (nejen do exkrementů)

12 0
možnosti

ráno budeme podávat neco řidšího.... ;-D málem sem spadl ze sedačky

7 0
možnosti

Růženka rulezzz ... ta prohibice, ta nám dává ;-D

7 0
možnosti

Ten personál je na facku.Ty holky se s majitelem baví jak s totálním imbecilem.Naprostá ignorance a výsměch.A on se k nim neustále chová jak nejlepší kamarád.

5 2
možnosti

Nebyl jako kamarád, byl jako dement, do očí jim nic normálně neřekně, ale šmírue je kamerou. Podle názoru mé (skoro)tchyně s nimi asi spal.

6 0
možnosti

Nějaký mezery v matematice Zš asi. I kdyby celý kuře koupil za 40kč/1kg. Tak sice něco ušetří, ale přesto budou prsa vycházet stále cca za 120kč/1Kg, stehna 100kč/1Kg a tak dále až ke skeletu za třeba 10kč/1Kg. Nikdy nebudou za 40kč/1Kg. Kdo tvrdí něco jinýho by se měl stydět. :-P

4 3
možnosti

Když zaplatím za 1 kg 40Kč, tak to mám za 40. Takhle u nás funguje i řezník, kupuje půlky, sám bourá a nedává takové rozdíly mezi jednotlivými kusy masa, jako jinde,  alidi skoupí vše.

1 0
možnosti

A jak se vykosťuje takové kuře, když děláte cca 100 meníček za 2 hodiny?

2 8
možnosti

Taky se 100 meníček nedělá 2 hodiny, ale dělají se přípravy dopředu, že. 20 Kuřat máte rozčtvrcené za necelou hodinku, vykoštění trvá déle, ale dělá se to dopředu, že.

5 0
možnosti

Kupuji živé kuře za 24,- Kč/kg , kuře má tak 2,5 kg živé váhy + 8,- za zabití a oškubání za kus .... doma vykuchukám a naporcuji. Maso je nesrovnatelné s "marketovým" a za ty 3-4 min. kuchání a 3-4 min. porcování to stojí za to. Jedno odpoledne v tahu, ale kvalitní maso na 6 týdnů v mrazáku ;-)

3 1
možnosti

Bohužel mi z většího města maximálně nakoupíme kuře za 45,- kč/kg v supermárketu.

0 1
možnosti

Nováků je v ČR opravdu dost, je to vidět i na téhle diskuzi. Ale k věci: má pravdu předceda:)

1 2
možnosti

Na speciálních tředních schůzkách pro 9. třídu ZŠ, ohledně volby studia nám bylo důrazně řečeno, aby rodiče nedávali děti na obor kuchař - číšník, že jde o obor prakticky na nic. A co se týká zpracování kuřete, snad každá praktická ženská si umí spočítat, že se ji vyplatí celé kuře si sama zpracovat nebo dokonce i při vyskladňování na farmách koupit. Ovšem ... pokud doma vaří a není úplně líná.

7 8
možnosti

Neznám dneska moc ženských v produktivním věku, které by doma vařily denně. Víkendy nepočítám.

Taky nečekám každý večer teplou večeři když vím, že přijela z práce sotva půl hodiny předemnou.

12 3
možnosti