Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Palačinkový souboj. Jak je připravuje televizní „táta“

Palačinky patří k těm nejjednodušším a nejrychlejším pokrmům. Rozhodně není třeba používat polotovar ze sáčku, zvládnete je během několika minut ze základních surovin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R68a53d20i25m 92K87o49c39h 8482158399358

1/2 litru mlíka, 220g hladké mouky, dvě špetky soli, asi 7g cukru, dvě vejce. Všichni spokojení ;-)

0/0
13.11.2012 22:36

J83a61n90a 94K13o68v33a72ř18í72k28o90v44á 1123373706800

Smažím na sádle (dávám ho na pánev jen trochu) a palačinky se mi netrhají, ani ta pověstná první. Také musí být pánev dobře rozpálená.:-)

+1/0
9.11.2012 17:19

P60e73t34r 78J96i98l92e13k 8697927189148

A co je to tedy za souboj palačinek? Autor nám popsal, co se dělo ve videu a pak přihodil svůj téměř stejný recept, akorát popsán v jiném pořadí, bez cukru a jen s jedním vejcem.

+2/0
9.11.2012 17:02

L53u21k42á30š 69A41d87a28m89e66c 8644797757435

Ten pořad s tím "tatou" je naprostá zoufalost!;-O

+4/0
9.11.2012 14:33

M35a29r80t90i59n 78H57r87o41m15a55s 5868626976907

Smažím na sádle, mléko od krávy, vejce domácí, mouku vlastní až za rok, marmeláda domácí. Sporák na dřevo-dokonalá regulace ne veliké plotně. Ale co člověk, to názor.

+4/−7
9.11.2012 8:18

D42a75v25i68d 64D60i84r69g73a 7695481518

To je nazor, nebo trocha osobni reklamy? :>

+5/0
9.11.2012 18:34

J90a92n18a 54N13o62v12á67k83o88v12á 9572346949

Když se do těsta dá cukr, tak má tendenci přichytávat se na pánvi. Osobně považuju za nejlepší vychytávku kvalitní silikonovou mašlovačku, kterou před každou palačinkou potřu pánev olejem. A do těsta přidávám pár lžic minerálky.

+2/−4
9.11.2012 8:10
Foto

D33a11v25i23d 54K35o30m98á34r88e63k 3163780440498

Já to tak taky dělám. Mašlovačkou potřu pánev,fláknu na ní naběračku těsta,ani ne za minutku otočím,nechám zrůžovět a je hotovo. Palačinky se mi nepřichycují vůbec a to dávám do těsta cukr (a někdy i víc,když má přítelkyně chuť na sladké,případně tam dávám i vanilkový cukr,nebo palačinkové těsto ochutím grankem) ale nepamatuji se že by se mi někdy palačinka přilepila a potrhala...

0/0
9.11.2012 9:23

L58e16v 30B21ě37l66o93h33l59á52v34e59k 9400168520733

Pánev musí být pořádně rozehřátá a potom se nepřichytávají ani sladké

+3/0
9.11.2012 10:14







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.