Diskuze

VIDEO: Palačinkový souboj. Jak je připravuje televizní „táta“

Palačinky patří k těm nejjednodušším a nejrychlejším pokrmům. Rozhodně není třeba používat polotovar ze sáčku, zvládnete je během několika minut ze základních surovin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R33a38d25i26m 14K73o22c79h

13. 11. 2012 22:36

1/2 litru mlíka, 220g hladké mouky, dvě špetky soli, asi 7g cukru, dvě vejce. Všichni spokojení ;-)

0 0
možnosti

Smažím na sádle (dávám ho na pánev jen trochu) a palačinky se mi netrhají, ani ta pověstná první. Také musí být pánev dobře rozpálená.:-)

1 0
možnosti

P54e45t62r 22J68i38l31e86k

9. 11. 2012 17:02

A co je to tedy za souboj palačinek? Autor nám popsal, co se dělo ve videu a pak přihodil svůj téměř stejný recept, akorát popsán v jiném pořadí, bez cukru a jen s jedním vejcem.

2 0
možnosti

Ten pořad s tím "tatou" je naprostá zoufalost!;-O

4 0
možnosti

Smažím na sádle, mléko od krávy, vejce domácí, mouku vlastní až za rok, marmeláda domácí. Sporák na dřevo-dokonalá regulace ne veliké plotně. Ale co člověk, to názor.

4 7
možnosti

D12a65v75i13d 93D82i79r62g91a

9. 11. 2012 18:34

To je nazor, nebo trocha osobni reklamy? :>

5 0
možnosti

Když se do těsta dá cukr, tak má tendenci přichytávat se na pánvi. Osobně považuju za nejlepší vychytávku kvalitní silikonovou mašlovačku, kterou před každou palačinkou potřu pánev olejem. A do těsta přidávám pár lžic minerálky.

2 4
možnosti

Já to tak taky dělám. Mašlovačkou potřu pánev,fláknu na ní naběračku těsta,ani ne za minutku otočím,nechám zrůžovět a je hotovo. Palačinky se mi nepřichycují vůbec a to dávám do těsta cukr (a někdy i víc,když má přítelkyně chuť na sladké,případně tam dávám i vanilkový cukr,nebo palačinkové těsto ochutím grankem) ale nepamatuji se že by se mi někdy palačinka přilepila a potrhala...

0 0
možnosti