Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Minutkovou roštěnku vařili v mikrovlnce, Pohlreich skoro omdlel

Proč si bývalí zaměstnanci Poldovky otevřou zrovna restauraci, a pak v ní vaří podle norem z padesátých let, to asi raději nevědět. Zdeněk Pohlreich si ale po ochutnání z jídelního lístku kladenské restaurace Kongo už raději dával buřta u stánku v Lidicích.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T80o82m63á10š 30L38u39d87v19í85k 5940408583146

Já jsem tedy vůbec nepochopil, o co se v té restauraci snaží. Majiteli je to fuk, majitelka je špindíra, navíc ještě nejchytřejší a líná, kuchařka to dělá na vedlejšák (bodejť, jestli jim tam na jídlo přijde 5 lidí denně) a přitom vaří minutky. Navíc v putyce, kam se chodí hlavně na pivo. Proč tam neudělají hotovky, na které měli jak kuchařku, tak zákazníky? Na takové čočce s párkem není co zvrznout a když k tomu udělají slepičí vývar, může to majitel za 70 rozvážet po Kladně.

+6/−2
14.11.2012 12:49

J77i31ř29í 13Š73v94e79h22l62a 1404884332836

Tuhý!!!!!!!:)

+2/−1
13.11.2012 16:46

P20a53v19e67l 44O39b37d52r30ž26á24l92e45k 6426534858882

Zajímavá myšlenka tohoto dílu - že jídlo má prý z kuchyně odcházet okořeněné podle představ kuchaře.

V tomhle jediném souhlasím s paní majitelkou - každý má chutě jiné a nemusí se shodovat s chutí kuchaře. Raději si jídlo "dovařím" na stole než bojovat s tím co jeho autor považoval ze jediné správné.

+5/−40
13.11.2012 13:17

D56a10n95i73e87l 42K78o64n47e60č31n67ý 1297336210957

to je samosebou nesmysl... je jasne.. ze tim Zdenek nemyslel ze jidlo ma byt presolene, ci prepeprene... ale dobra restaurace se prave pozna tak... ze jidlo dochucovat potreba neni...

+12/−2
13.11.2012 15:42

L54e29a 44D10o28l59e11j30š61o57v14á 9150201387623

S tím dochucováním máte pravdu. V dobré nebo dokonce výborné restauraci je jídlo správně dochucené. Majitelka měla ke své restauraci velice laxní přístup aneb pohoda, klídek, tabáček. Ta pneu ve sklepě plus mražené zboží v mrazáku, které pamatovalo Husáka nejspíš byla na hygienika.

+3/−1
13.11.2012 17:06

P36a36v73e82l 87O36b19d31r21ž39á12l96e77k 6166834108922

V tom případě nechápu ani tenhle příspěvěk - jak "neni potřeba dochucovat"?

Málokdo má tolik rád slanou chuť jako já... takže je z pruncipu nemožné aby v restauraci odešlo z kuchyně jídlo, které bude dochucené tak aby chutnalo běžné populaci a zároveň i mě.

+4/−4
14.11.2012 7:04

J12a96r89o22s19l84a70v 95B98r75ü22m40m37e73r 7544193976

Jídlo má být uvařené tak, pokud to opravdu nejsou jídla typu urob si sám, jako např. tatarák, že zákazník využije max. jen tu sůl. Kdyby byla polévka jen méně slaná, tak by to Polreich tak neřešil.

+4/−1
14.11.2012 9:59

J94a41k55u50b 32S68e45m96e33r69á25d 2627336231761

no jestli si do polevky vrazite - dovarite - Magi, tak to opravdu klidne navstevujte podniky urovne Konga ;-D

+5/−1
13.11.2012 23:13

P56e21t12r 23Z47b49i26r50o12v85s87k60ý 3962908826657

Zajímavá myšlenka tvého příspěvku, že by jídlo mělo chodit z kuchyně bez chuti 8-o

+2/−2
14.11.2012 10:31

P57a87v78e21l 52O54b52d78r37ž54á25l85e24k 6546434758622

Neříkám samozřejmě úplně bez chuti... ale nejsme přece stroje aby každému chutnalo totéž? Co já považuju za málo slané jiní považují za přesolené...kde dochucení chybí, to si může host doplnit; naopak to ale jde těžko.

+1/−1
14.11.2012 11:55

T45o82m25á70š 40L70u57d77v90í52k 5630448183486

Vy jste jako ta paní. Proč slovo "chuť" překládáte jako "sůl"? Copak slaná chuť je to jediné, co v pokrmu chutná? V tom případě si vystačíte se slaným popcornem, ne? Pokud sám majitel řekl, že je polévka bez chuti, nemá cenu to omlouvat tím, že "Někdo třeba solí míň".

+3/−1
14.11.2012 12:18

P16a49v14e66l 74O53b12d34r12ž68á32l84e91k 6346404358572

To doufám nejsem ... jen mám zkušennost, že prakticky všechny restaurace kam jsem kdy zavítal měly jídla nedostatečně slané... a beru jako úplně normální že vezmu slánku a jídlo si sám dochutím. Byť si o ní někde musím explicitně říct a obsluha na mne kouká skrz prsty :-/

+1/0
14.11.2012 12:23

T52o22m97á61š 17L66u93d26v26í31k 5420618123876

A to já nedělám. Beru, jak dávají. Obecně solím málo a třeba "polévkové koření" (tedy magi) nepoužívám vůbec. Navíc mi nikdy nešlo do hlavy, jak někdo vezme slánku hned poté, co mu na stole přistane jídlo a aniž by ho ochutnal, už to tam sype. :-)

Já se spoléhám na kuchaře.

+2/−1
14.11.2012 12:33

P44a29v16e19l 45O19b87d67r32ž60á20l80e56k 6486554778332

Tak pokud je to restaurace kam chodím častěji, tak prostě vím jak koření a je mi jasné že si to musím dosolit sám. Krom toho jsem ještě nezažil přesolené jídlo - tedy takové kdy by bylo soli tolik aby mi nechutnalo.

+2/0
14.11.2012 12:39

L47u64c94i20e 32M20a86c97h82u20t49o58v32á 7689727109795

Zaděláváte si na zdravotní problémy :-(

+2/−1
15.11.2012 9:46

J86a64n85a 25P93l26š69k83o88v46á 7502367206

Dělám to na jediném místě a to v naší kantýně v práci. Na základě zkušeností, že 100% jídel, které jsem měla před tím aktuálním nevidělo sůl ani z vlaku, solím rovnou.

+2/0
14.11.2012 15:46

J54a70k47u96b 94S95e17m77e22r19á29d 2207626981471

tak to bylo celkem drsne...divim se ze to Pohlreich zvladnul a neodficel od te arogantni a neinteligentni pani majitelky rychle pryc

+17/−2
13.11.2012 11:19

P19e10t91r 47J80a76n60d89a 9913187524481

A Vy byste se na to díval, když by vše bylo v pořádku, vše by bylo v pohodě a nekonfliktní?;-)

+2/−3
13.11.2012 11:57

J34a36k42u72b 45S71e72m64e78r20á34d 2727756911121

tak ten porad je o zlepsovani urovne gastronomie, kdybych chtel videt neco podobneho, co se delo v tomto dilu, pustim si nejakou Farmu ci tak neco

+5/0
13.11.2012 12:28

J74a55n66a 14N41o26v32á74k88o54v12á 9542426939

To mě potom celkem baví, když se personál i majitelé snaží o změnu k lepšímu. Ta arogantní káča, co ani neumí udělat palačinku byla akorát nudná.

+9/0
13.11.2012 12:40

L79e54a 87D51o57l81e50j78š46o82v48á 9890431677973

Kdyby bylo vše v pořádku, tak by se ten díl ani nenatočil, natož odvysílal v TV. Mám jasno v tom, že do této restaurace zcela určitě nevkročím, dokud tam budou pracovat ti lidé, co jsem viděla včera na Primě. Chybí blijící smajlík.

0/0
13.11.2012 16:34

A74r28t71u87r 73B85o44c35k 4149218311125

Ty lidi absolutně ztratili poslední zbytky soudnosti. Já Pohlreicha obdivuju, že to s nima vydržel aniž by je neztlouk nebo neutekl ;-D

My to víme nejlíp, děláme to skvěle, jenom ty lidi to bůhvíproč nechtí žrát ;-D;-D;-D

+17/−2
13.11.2012 11:07

M61a53r27k43é26t39a 70Ž97e64m45l30i27č20k60o95v18á 1824650503823

Jo, taky jsem ho obdivovala. Jenom žasnu, že i takoví "podnikavci" se vůbec finančně udrží. Z toho jídla, co tam předváděli, by jeden blinkal....

+7/−1
13.11.2012 11:37

R63a75d23e36k 40H65o68d18a45ň 9296837401363

Prý krachuje 50 hospod měsíčně. Na to se dá říct jen: zjevně je to pořád málo když se takovéto dokáží udržet.

+2/0
13.11.2012 20:53

J78a88n34a 29N48o31v60á71k69o42v38á 9962536779

Já bych jim tam na uvítanou rovnou zavolala hygienu.

+4/0
13.11.2012 12:44

A23r88t36u51r 48B69o47c48k 4849408891135

No těch kandidátů na hygienu by byla za tu dobu, co se pořad vysílá, celá řada... Akorát by se pak do toho asi nikdo nehlásil ;-D

+2/−1
13.11.2012 14:23

B60á69r62a 61T45e61s89n90e41r70o70v87á 5435430894209

Osobně bych do takové putiky nešla, nesnáším zahulené hospody. Ale jedno fakt nechápu - Zdeněk jim jasně ukázal, co by k pivu mělo úspěch, co by lidi kupovali (a podle mého měl naprostou pravdu), ale oni na to kašlali a dál si jeli po svém. Proč?! Proboha proč, když to viditelně nefunguje? 8-o

+17/−1
13.11.2012 10:53

J92o42s83e39f 85M87u55ž28á19t76k45o 5695873397143

Když může někdo takovej provozovat hospodu, tak žu je možný snad všechno. Musím se doma manželce omluvit, jak dobře vaří.

+6/0
13.11.2012 9:59

O93n39d45ř70e89j 19M17i96c76h16a61l45í51k 7287470178

Na Pohlreicha se nedá už vůbec dívat. Ty jeho škleby, ksichty a pomlouvání všeho jsou trapné jak on sám. Jen ze sebe udělal ubohou figurku, která už normální lidi nezajímá. Ono se hodí mít určitou soudnost a znát hranice.

+7/−70
13.11.2012 8:14

M14a78r37t54i52n 56B60o26h71a24t44a 7522671263291

vy tedy mluvíte za všechny "normální" lidi?

+30/−3
13.11.2012 8:59

O13n11d66ř76e58j 97M72i10c11h85a44l16í32k 7337510138

nejen za ně

+3/−42
13.11.2012 9:09

R98e71n68é 40P90t60á83č61e47k 3771289973740

a nejste vy teda taky takovej ten jakože "vobyčejnej člověk"? ;-D

+24/−3
13.11.2012 9:12

O73n63d38ř60e85j 58M44i83c51h87a19l40í78k 7357680178

jsem... vy ne?

+1/−29
13.11.2012 9:17

A49r38t91u29r 20B44o80c98k 4849388521265

Soudnost by měli mít především ti dva z tý hospody...

+8/0
13.11.2012 11:03

R15e38n80é 78P73t34á36č31e16k 3551459743170

přesně! a hospodští kvůli němu nemají klid na práci!! ;-D;-D

+11/−2
13.11.2012 9:16

F29r56a83n59t98i21š34e25k 53J96o49s35e78f 8645385826397

no chtel bych videt tebe jak se budes tvarit v ty hospode. ja bydlim hned za rohem a pohlreich se jeste hodne krotil.

+15/−1
13.11.2012 9:42

R74u56d16a 28S78l22a16v39í66k 5533978476101

Mít soudnost a znát hranice by měli především majitelé těch restaurací a hospod.

+6/0
13.11.2012 11:35

M92a91r27k21é90t86a 96Ž49e84m27l27i11č60k40o40v53á 1944690963473

Ježíš, tak se na to nedívejte. To je takový problém přepnout na jiný kanál? My "normální" lidi, se raději mrkneme, kterým podnikům se raději vyhnout obloukem.

+9/0
13.11.2012 11:39

J76i79ř87í 67M88a49r44e76č29e42k 3679351762

Ať se ksichtí jak chce, ale má pravdu !!!

+5/0
13.11.2012 14:36

J53a14n 57P17e66k72a 5513853893

...jen se nacpi, troubo

+1/−1
13.11.2012 7:42

J89a39n 87P26e27l80e75c85h 2702834105986

tak tomu říkám antireklama.

+3/0
13.11.2012 0:16

M33i23r14o59s32l50a52v 30M29á52s59l90o 1332177368

To nebylo Kongo!!! To byl Saigon!!! 8-o8-o8-o

+13/−1
13.11.2012 0:11

P82e45t37r 95K55r61a86t89k57ý 1788717323627

Ten dřevěnej stůl v ty kuchyni ještě v dnešní době tak to je peklo ;-D a o zbytku škoda mluvit.

+3/−1
12.11.2012 23:04

M10a43r70t82i34n 76H29r90o52m57a44s 5328976656697

Ti lidé k kuchyni a za barem nikdy neměli dělat to co se dělat snaží.

+10/−1
12.11.2012 22:02

M47a79r96t92i19n 54H91r50o43m87a54s 5478466326557

opr v kuchyni ne k kuchyni

+4/−1
12.11.2012 22:03

O79s59k28a89r 29K85o80v75a65ř55í87k 8450393865920

proti těm hrůzám které objevuje Ramsay je to tohle sranda pro děti

+11/−3
12.11.2012 14:27

K72a57r94e26l 52H76a81n78o22u17s18e91k 6376947796391

jo nebylo nad restaurant v New Yorku, kde pět metrů pod vaším zadkem lezli švábi velcí jako malé sele....

+6/0
12.11.2012 18:34

O81s67k96a76r 83K14o17v46a83ř65í14k 8400463315180

;-D....restaurace na pohled nóbl,ale dole v kuchyni to byla naprostá katastrofa.A nejlepší jsou situace,kdy se jim v lednici rozkládá maso,vaří ze zkažených surovin a když jim za to vynadá,tak se ještě cítí uraženi;-D

+4/−1
12.11.2012 19:12

R61a62d49e24k 95M51u30ž79í77k 8973803153815

Akorát u americké produkce je drtivá většina záběrů zinscenovaná, kvůli sledovanosti! Tam i náhodný kolemjdoucí není náhodný!

+7/−1
13.11.2012 6:05

O20s92k53a79r 84K26o15v77a42ř19í19k 8680503585410

takže jim tam nechali zkazit maso a pustili schválně šváby?

0/0
13.11.2012 15:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.