Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEO: Minutkovou roštěnku vařili v mikrovlnce, Pohlreich skoro omdlel

Proč si bývalí zaměstnanci Poldovky otevřou zrovna restauraci, a pak v ní vaří podle norem z padesátých let, to asi raději nevědět. Zdeněk Pohlreich si ale po ochutnání z jídelního lístku kladenské restaurace Kongo už raději dával buřta u stánku v Lidicích.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T80o94m64á72š 44L26u67d31v31í52k 5590898633856

Já jsem tedy vůbec nepochopil, o co se v té restauraci snaží. Majiteli je to fuk, majitelka je špindíra, navíc ještě nejchytřejší a líná, kuchařka to dělá na vedlejšák (bodejť, jestli jim tam na jídlo přijde 5 lidí denně) a přitom vaří minutky. Navíc v putyce, kam se chodí hlavně na pivo. Proč tam neudělají hotovky, na které měli jak kuchařku, tak zákazníky? Na takové čočce s párkem není co zvrznout a když k tomu udělají slepičí vývar, může to majitel za 70 rozvážet po Kladně.

+6/−2
14.11.2012 12:49

J57i37ř76í 89Š38v11e81h95l28a 1184224862116

Tuhý!!!!!!!:)

+2/−1
13.11.2012 16:46

P30a55v93e85l 64O23b56d73r66ž95á19l72e26k 6386784648282

Zajímavá myšlenka tohoto dílu - že jídlo má prý z kuchyně odcházet okořeněné podle představ kuchaře.

V tomhle jediném souhlasím s paní majitelkou - každý má chutě jiné a nemusí se shodovat s chutí kuchaře. Raději si jídlo "dovařím" na stole než bojovat s tím co jeho autor považoval ze jediné správné.

+5/−40
13.11.2012 13:17

D70a36n41i27e65l 93K61o52n96e38č36n97ý 1987456630327

to je samosebou nesmysl... je jasne.. ze tim Zdenek nemyslel ze jidlo ma byt presolene, ci prepeprene... ale dobra restaurace se prave pozna tak... ze jidlo dochucovat potreba neni...

+12/−2
13.11.2012 15:42

L39e66a 10D75o58l73e34j49š39o82v69á 9790801647843

S tím dochucováním máte pravdu. V dobré nebo dokonce výborné restauraci je jídlo správně dochucené. Majitelka měla ke své restauraci velice laxní přístup aneb pohoda, klídek, tabáček. Ta pneu ve sklepě plus mražené zboží v mrazáku, které pamatovalo Husáka nejspíš byla na hygienika.

+3/−1
13.11.2012 17:06

P52a26v62e89l 51O59b69d12r89ž98á33l22e26k 6276474678962

V tom případě nechápu ani tenhle příspěvěk - jak "neni potřeba dochucovat"?

Málokdo má tolik rád slanou chuť jako já... takže je z pruncipu nemožné aby v restauraci odešlo z kuchyně jídlo, které bude dochucené tak aby chutnalo běžné populaci a zároveň i mě.

+4/−4
14.11.2012 7:04

J72a19r93o98s22l64a52v 21B62r17ü77m36m21e91r 7714253726

Jídlo má být uvařené tak, pokud to opravdu nejsou jídla typu urob si sám, jako např. tatarák, že zákazník využije max. jen tu sůl. Kdyby byla polévka jen méně slaná, tak by to Polreich tak neřešil.

+4/−1
14.11.2012 9:59

J51a55k81u81b 72S80e78m95e96r85á59d 2497226331211

no jestli si do polevky vrazite - dovarite - Magi, tak to opravdu klidne navstevujte podniky urovne Konga ;-D

+5/−1
13.11.2012 23:13

P11e81t17r 55Z89b53i14r97o46v39s96k62ý 3342628866417

Zajímavá myšlenka tvého příspěvku, že by jídlo mělo chodit z kuchyně bez chuti 8-o

+2/−2
14.11.2012 10:31

P10a53v94e22l 24O90b45d22r29ž25á67l66e61k 6226944538242

Neříkám samozřejmě úplně bez chuti... ale nejsme přece stroje aby každému chutnalo totéž? Co já považuju za málo slané jiní považují za přesolené...kde dochucení chybí, to si může host doplnit; naopak to ale jde těžko.

+1/−1
14.11.2012 11:55

T74o89m88á18š 27L60u11d77v83í36k 5510818433716

Vy jste jako ta paní. Proč slovo "chuť" překládáte jako "sůl"? Copak slaná chuť je to jediné, co v pokrmu chutná? V tom případě si vystačíte se slaným popcornem, ne? Pokud sám majitel řekl, že je polévka bez chuti, nemá cenu to omlouvat tím, že "Někdo třeba solí míň".

+3/−1
14.11.2012 12:18

P32a71v18e71l 32O67b50d87r67ž25á20l76e34k 6876404798762

To doufám nejsem ... jen mám zkušennost, že prakticky všechny restaurace kam jsem kdy zavítal měly jídla nedostatečně slané... a beru jako úplně normální že vezmu slánku a jídlo si sám dochutím. Byť si o ní někde musím explicitně říct a obsluha na mne kouká skrz prsty :-/

+1/0
14.11.2012 12:23

T83o67m79á48š 22L50u60d90v36í43k 5210468173196

A to já nedělám. Beru, jak dávají. Obecně solím málo a třeba "polévkové koření" (tedy magi) nepoužívám vůbec. Navíc mi nikdy nešlo do hlavy, jak někdo vezme slánku hned poté, co mu na stole přistane jídlo a aniž by ho ochutnal, už to tam sype. :-)

Já se spoléhám na kuchaře.

+2/−1
14.11.2012 12:33

P70a46v81e94l 43O89b13d32r31ž56á34l11e31k 6916164838752

Tak pokud je to restaurace kam chodím častěji, tak prostě vím jak koření a je mi jasné že si to musím dosolit sám. Krom toho jsem ještě nezažil přesolené jídlo - tedy takové kdy by bylo soli tolik aby mi nechutnalo.

+2/0
14.11.2012 12:39

L89u52c55i73e 97M75a90c82h58u67t20o40v40á 7169767309185

Zaděláváte si na zdravotní problémy :-(

+2/−1
15.11.2012 9:46

J11a15n86a 15P44l45š86k79o44v58á 7912877486

Dělám to na jediném místě a to v naší kantýně v práci. Na základě zkušeností, že 100% jídel, které jsem měla před tím aktuálním nevidělo sůl ani z vlaku, solím rovnou.

+2/0
14.11.2012 15:46

J38a97k29u59b 44S55e63m62e96r48á15d 2137606401451

tak to bylo celkem drsne...divim se ze to Pohlreich zvladnul a neodficel od te arogantni a neinteligentni pani majitelky rychle pryc

+17/−2
13.11.2012 11:19

P21e89t25r 27J34a10n83d15a 9773887844171

A Vy byste se na to díval, když by vše bylo v pořádku, vše by bylo v pohodě a nekonfliktní?;-)

+2/−3
13.11.2012 11:57

J19a86k27u41b 42S90e70m28e81r41á21d 2557416741531

tak ten porad je o zlepsovani urovne gastronomie, kdybych chtel videt neco podobneho, co se delo v tomto dilu, pustim si nejakou Farmu ci tak neco

+5/0
13.11.2012 12:28

J47a18n48a 98N41o84v55á44k32o67v75á 9692236389

To mě potom celkem baví, když se personál i majitelé snaží o změnu k lepšímu. Ta arogantní káča, co ani neumí udělat palačinku byla akorát nudná.

+9/0
13.11.2012 12:40

L24e24a 81D55o70l56e53j20š31o73v69á 9680691267393

Kdyby bylo vše v pořádku, tak by se ten díl ani nenatočil, natož odvysílal v TV. Mám jasno v tom, že do této restaurace zcela určitě nevkročím, dokud tam budou pracovat ti lidé, co jsem viděla včera na Primě. Chybí blijící smajlík.

0/0
13.11.2012 16:34

A57r14t70u92r 35B40o67c68k 4499848751345

Ty lidi absolutně ztratili poslední zbytky soudnosti. Já Pohlreicha obdivuju, že to s nima vydržel aniž by je neztlouk nebo neutekl ;-D

My to víme nejlíp, děláme to skvěle, jenom ty lidi to bůhvíproč nechtí žrát ;-D;-D;-D

+17/−2
13.11.2012 11:07

M41a82r18k73é25t10a 14Ž52e27m95l73i84č13k96o93v96á 1274340703263

Jo, taky jsem ho obdivovala. Jenom žasnu, že i takoví "podnikavci" se vůbec finančně udrží. Z toho jídla, co tam předváděli, by jeden blinkal....

+7/−1
13.11.2012 11:37

R84a27d91e20k 70H98o30d12a82ň 9566227151853

Prý krachuje 50 hospod měsíčně. Na to se dá říct jen: zjevně je to pořád málo když se takovéto dokáží udržet.

+2/0
13.11.2012 20:53

J80a28n78a 47N65o95v52á69k22o85v40á 9172966179

Já bych jim tam na uvítanou rovnou zavolala hygienu.

+4/0
13.11.2012 12:44

A31r43t72u70r 32B59o14c17k 4559658251635

No těch kandidátů na hygienu by byla za tu dobu, co se pořad vysílá, celá řada... Akorát by se pak do toho asi nikdo nehlásil ;-D

+2/−1
13.11.2012 14:23

B53á10r83a 50T44e49s60n78e27r26o74v28á 5785680744729

Osobně bych do takové putiky nešla, nesnáším zahulené hospody. Ale jedno fakt nechápu - Zdeněk jim jasně ukázal, co by k pivu mělo úspěch, co by lidi kupovali (a podle mého měl naprostou pravdu), ale oni na to kašlali a dál si jeli po svém. Proč?! Proboha proč, když to viditelně nefunguje? 8-o

+17/−1
13.11.2012 10:53

J24o14s16e78f 63M12u22ž80á49t82k50o 5825353757213

Když může někdo takovej provozovat hospodu, tak žu je možný snad všechno. Musím se doma manželce omluvit, jak dobře vaří.

+6/0
13.11.2012 9:59

O32n81d49ř41e97j 69M37i45c95h66a45l38í13k 7277970528

Na Pohlreicha se nedá už vůbec dívat. Ty jeho škleby, ksichty a pomlouvání všeho jsou trapné jak on sám. Jen ze sebe udělal ubohou figurku, která už normální lidi nezajímá. Ono se hodí mít určitou soudnost a znát hranice.

+7/−70
13.11.2012 8:14

M43a41r60t19i83n 89B97o70h68a93t66a 7192951913491

vy tedy mluvíte za všechny "normální" lidi?

+30/−3
13.11.2012 8:59

O31n40d57ř18e70j 65M75i11c10h35a41l21í77k 7447560558

nejen za ně

+3/−42
13.11.2012 9:09

R71e94n68é 85P83t48á10č93e41k 3861919723810

a nejste vy teda taky takovej ten jakože "vobyčejnej člověk"? ;-D

+24/−3
13.11.2012 9:12

O21n66d57ř12e85j 14M74i87c84h65a83l20í92k 7817940408

jsem... vy ne?

+1/−29
13.11.2012 9:17

A51r65t53u49r 51B82o71c51k 4179148461905

Soudnost by měli mít především ti dva z tý hospody...

+8/0
13.11.2012 11:03

R56e23n38é 78P83t38á27č24e74k 3621759573510

přesně! a hospodští kvůli němu nemají klid na práci!! ;-D;-D

+11/−2
13.11.2012 9:16

F80r83a19n13t12i73š55e28k 97J11o45s36e28f 8415685826857

no chtel bych videt tebe jak se budes tvarit v ty hospode. ja bydlim hned za rohem a pohlreich se jeste hodne krotil.

+15/−1
13.11.2012 9:42

R59u77d98a 37S96l38a52v54í40k 5183538766251

Mít soudnost a znát hranice by měli především majitelé těch restaurací a hospod.

+6/0
13.11.2012 11:35

M75a12r77k91é10t12a 86Ž42e14m12l72i44č38k25o37v43á 1574190853543

Ježíš, tak se na to nedívejte. To je takový problém přepnout na jiný kanál? My "normální" lidi, se raději mrkneme, kterým podnikům se raději vyhnout obloukem.

+9/0
13.11.2012 11:39

J91i76ř25í 78M51a52r86e80č60e57k 3429461732

Ať se ksichtí jak chce, ale má pravdu !!!

+5/0
13.11.2012 14:36

J30a84n 68P33e49k48a 5683803973

...jen se nacpi, troubo

+1/−1
13.11.2012 7:42

J27a73n 96P63e61l10e36c27h 2962604435906

tak tomu říkám antireklama.

+3/0
13.11.2012 0:16

M69i83r35o61s23l57a58v 10M60á53s54l40o 1972637938

To nebylo Kongo!!! To byl Saigon!!! 8-o8-o8-o

+13/−1
13.11.2012 0:11

P51e73t33r 68K46r85a20t77k97ý 1158547873357

Ten dřevěnej stůl v ty kuchyni ještě v dnešní době tak to je peklo ;-D a o zbytku škoda mluvit.

+3/−1
12.11.2012 23:04

M79a33r39t44i85n 40H39r24o83m97a87s 5358206316977

Ti lidé k kuchyni a za barem nikdy neměli dělat to co se dělat snaží.

+10/−1
12.11.2012 22:02

M65a29r52t33i63n 46H42r74o33m36a73s 5538826726567

opr v kuchyni ne k kuchyni

+4/−1
12.11.2012 22:03

O63s17k13a70r 74K80o30v24a95ř21í32k 8630363895350

proti těm hrůzám které objevuje Ramsay je to tohle sranda pro děti

+11/−3
12.11.2012 14:27

K80a20r75e88l 78H42a84n11o64u71s43e89k 6646217596651

jo nebylo nad restaurant v New Yorku, kde pět metrů pod vaším zadkem lezli švábi velcí jako malé sele....

+6/0
12.11.2012 18:34

O84s40k20a50r 33K28o16v60a33ř83í98k 8380363515230

;-D....restaurace na pohled nóbl,ale dole v kuchyni to byla naprostá katastrofa.A nejlepší jsou situace,kdy se jim v lednici rozkládá maso,vaří ze zkažených surovin a když jim za to vynadá,tak se ještě cítí uraženi;-D

+4/−1
12.11.2012 19:12

R77a48d42e10k 92M43u17ž83í77k 8303323123165

Akorát u americké produkce je drtivá většina záběrů zinscenovaná, kvůli sledovanosti! Tam i náhodný kolemjdoucí není náhodný!

+7/−1
13.11.2012 6:05

O13s47k40a59r 84K61o66v78a94ř79í83k 8560913685380

takže jim tam nechali zkazit maso a pustili schválně šváby?

0/0
13.11.2012 15:17







Najdete na iDNES.cz