Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pohybem ke zdraví a chutnějšímu bůčku. Čínský farmář ví, jak na to

Aby vyprodukoval co nejjemnější a nejchutnější vepřové maso, vytvořil si farmář z jižní Číny svoji vlastní technologii chovu. Nechá svoje prasata skákat do rybníka, potápět se a plavat. Rostou pak rychleji a mají skvělé maso, takže si může dovolit prodat jejich vysportovaný bůček za trojnásobek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M43i56c66h31a72l 56T54h47i28m 3121970242104

Opravte si tu mapu 8-o

0/0
17.11.2012 16:27

N94a52r89c61i46s 64G95á91b16r91l44í37k 8820285846

Tyto metody chovu prasat už v padesátých letech prosazoval Ke-fa Lin.

+14/0
17.11.2012 14:25

J87i95ř51í 49Š73v86e45h72l36a 1624444632256

Jestli jim náhodou při těch skocích někdo nepomáhá:)

+2/−2
17.11.2012 14:19

P74e54t56r 84U31r56a40m 1922310913387

hned bych si dal!

0/0
17.11.2012 13:35

M32a52r78e20k 75Š75i91m75o10n 2344197608708

V textu je napsáno, že farma je v provincii Chu-nan, ale mapa ukazuje Taiwan. Příšte se pořádně podívejte o čem píšete.

+1/0
17.11.2012 13:33

L26i64n40d83a 38Š36p50e16r56l93o56v76á 9636443867587

V první chvíli to vypadá, že na té páté fotce tomu praseti, co právě vstupuje do chlívku, poněkud lezou žebra ;)

+1/−2
17.11.2012 9:01

M67a14r93e73k 58B21u50r44z65a 7617591852527

Vlastně je to protimluv: vysportovaný bůček :-)

+1/−1
17.11.2012 10:02

Z86d25e49n44ě94k 23W15e91r10n18h92a64r87t 6267945842628

není. Bůček je pořád, jen neobsahuje tolik tuku, ale výrazně víc svaloviny. To akorát my máme zažitou představu, že bůček je tlustý kus špeku z dvoumetrákových prasat, ale dobré vepřové maso, včetně bůčku, může vypadat i úplně jinak.

+16/−1
17.11.2012 13:29



Najdete na iDNES.cz