Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEO: Vánoční kapr bez kostí není science fiction. Radí šéfkuchař

Kuchař Petr Stupka je expert na zpracování ryb. Ukáže své fígle, jak si poradit s vánočním kaprem, aby ho naporcoval i laik a abyste se zbavili drobných kostiček, kvůli kterým mnozí tradičního českého kapra odmítají.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K16a63t56e25ř14i37n25a 96V57a49š60á45k33o38v26á 5671382289135

my mame radi cele podkovy :-) Vzdycky jsme jako male deti chtely podkovy, vypadalo to pro nas daleko zajimaveji R^

+1/−3
20.12.2012 15:40
Foto

M57i96c79h80a78l 53K38l54e54m81e83n92t 1873405561455

Přesně takto to dělám od pradávna a podle mě je to mnohem lepší způsob než podkovy atd.......

http://www.youtube.com/watch?v=Z2beAl464Is

0/−2
20.12.2012 12:37

P37e65t29r 32V24a73n69e61c66e69k 1283130527347

Dekuji idnes, ze si kazde Vanoce muzeme precist naprosto stejny clanek, jak vykostit kapra.

+2/−8
20.12.2012 10:39

J70a97n 64S87t79o88d36o81l77a 7701750823690

Já jsem si třeba ten článek přečetl a video prohlédl poprvé. Mám svůj postup, ale pro inspiraci si prohlédnu i cizí postupy, třeba se některé detaily hodí pro vylepšení.

0/0
20.12.2012 20:30

M24a73r55e72k 14B76u91r88z11a 7187951872827

Dobrý den, každý rok se snažíme najít k zdánlivě stejnému tématu něco nového. Na druhou stranu: většina lidí dělá kapra jednou v roce, takže to nemá v malíku, malé opáčko se proto hodí. Každý není profesionální kuchař, pro kterého by to byla rutina :-) Marek, Hobby

+5/0
21.12.2012 7:50

M37i28c24h19a35l 35S11t30e21h85l38í10k 9604671191549

Opakování matka moudrosti;-)

0/0
21.12.2012 20:13

A87l57b55e41r13t 54C87e20c96h24l 1363601457698

Nejlepší ryba je prase. Tam v řízku žádný kosti nejsou.

+12/−1
20.12.2012 10:28
Foto

I88v68a98n 95Š60o17u67t67a 4454506802496

Já si myslím, že vykostěný kapr přestává být kaprem, tedy vánočním. Včetně těch kůstek. Pro děti je možno z porce (rozpůlená podkova) oddělit spodní kus pod páteří, kde nejsou ani Y kůstky.:-P

+2/−7
20.12.2012 10:13

J13o86s27e71f 52M18u81ž43á23t59k49o 5565783817403

Zkusím to letos kvůli těm malejm kůstkám. Ale žeberní tam nechám. Až budou děti moct jíst rybu, tak to snad ocení :)

+1/−1
20.12.2012 9:19

J13a22n 20J97a50r84o50s 1959687100648

Ja ty kustky obiram rad, proste to tak nejak k tomu patri :) Ovsem ty male Y jsou previt, o tom zadna.

+3/−1
20.12.2012 8:37

P16ř11e85m30y21s15l 59Č63e51r10n92í34k 9707284789118

Tak kosti mi nevadí,rybu si dám i tak;-D

+1/−2
20.12.2012 8:22







Najdete na iDNES.cz