Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Vánoční kapr bez kostí není science fiction. Radí šéfkuchař

Kuchař Petr Stupka je expert na zpracování ryb. Ukáže své fígle, jak si poradit s vánočním kaprem, aby ho naporcoval i laik a abyste se zbavili drobných kostiček, kvůli kterým mnozí tradičního českého kapra odmítají.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K93a16t71e27ř12i52n50a 17V68a88š94á56k11o71v38á 5981972899305

my mame radi cele podkovy :-) Vzdycky jsme jako male deti chtely podkovy, vypadalo to pro nas daleko zajimaveji R^

+1/−3
20.12.2012 15:40
Foto

M14i37c15h29a45l 21K87l19e14m28e65n65t 1593555721185

Přesně takto to dělám od pradávna a podle mě je to mnohem lepší způsob než podkovy atd.......

http://www.youtube.com/watch?v=Z2beAl464Is

0/−2
20.12.2012 12:37

P22e95t90r 14V50a53n57e66c63e84k 1823250647667

Dekuji idnes, ze si kazde Vanoce muzeme precist naprosto stejny clanek, jak vykostit kapra.

+2/−8
20.12.2012 10:39

J92a28n 56S59t86o53d87o85l36a 7161240423450

Já jsem si třeba ten článek přečetl a video prohlédl poprvé. Mám svůj postup, ale pro inspiraci si prohlédnu i cizí postupy, třeba se některé detaily hodí pro vylepšení.

0/0
20.12.2012 20:30

M87a13r32e44k 11B37u62r26z12a 7167841782607

Dobrý den, každý rok se snažíme najít k zdánlivě stejnému tématu něco nového. Na druhou stranu: většina lidí dělá kapra jednou v roce, takže to nemá v malíku, malé opáčko se proto hodí. Každý není profesionální kuchař, pro kterého by to byla rutina :-) Marek, Hobby

+5/0
21.12.2012 7:50

M78i47c65h59a37l 71S53t47e35h46l18í10k 9674291301359

Opakování matka moudrosti;-)

0/0
21.12.2012 20:13

A68l83b88e17r17t 69C63e40c50h81l 1873121507898

Nejlepší ryba je prase. Tam v řízku žádný kosti nejsou.

+12/−1
20.12.2012 10:28
Foto

I80v36a73n 49Š30o75u78t51a 4884976622656

Já si myslím, že vykostěný kapr přestává být kaprem, tedy vánočním. Včetně těch kůstek. Pro děti je možno z porce (rozpůlená podkova) oddělit spodní kus pod páteří, kde nejsou ani Y kůstky.:-P

+2/−7
20.12.2012 10:13

J24o44s42e17f 42M89u43ž32á95t70k53o 5195833357193

Zkusím to letos kvůli těm malejm kůstkám. Ale žeberní tam nechám. Až budou děti moct jíst rybu, tak to snad ocení :)

+1/−1
20.12.2012 9:19

J55a83n 51J95a44r35o46s 1299417540798

Ja ty kustky obiram rad, proste to tak nejak k tomu patri :) Ovsem ty male Y jsou previt, o tom zadna.

+3/−1
20.12.2012 8:37

P15ř91e15m47y28s19l 16Č96e26r16n48í79k 9687594569888

Tak kosti mi nevadí,rybu si dám i tak;-D

+1/−2
20.12.2012 8:22







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.