- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mastný a plný cholesterolu, nechutnalo mi to a ten losos to už nezachránil.
dochutila jsem to teda podle sebe, něco jsem dala jinak, ale ta vajíčka a losos byl vopravdu podle receptu
Možná je kombinace v knedlíkovém kraji lehce neobvyklá ale nevidím nic extra šokujícího...už při čtení se mi sbíhají sliny...
"brambory typu A (tedy vhodné na pyré)"
Moučné brambory jsou brambory typu C. Áčka jsou salátové brambory - tedy nejméně moučné.
Ja mam rada americkou snidani: Nejdriv oprazim bacon, ktery nesmi k americke snidani chybet (sadlo ktere pusti si schovam do sklenicky a pouziju ho kdyz pecu domaci cesky chleba). Bramboru nakrajim na male kosticky, osolim, opeprim, pridam rozmarynu a pekne je do zlatova na panvici na trosce oleje osmahnu. Na druhe panvici usmazim cibulku, na to hodim trochu jalapeno papriky, trochu sladke zelene papriky a kosticky rajcete a sladke zelene papriky, sul, pepr a udelam omeletu se syrem ... mnam! K tomu toastovy chlebik potreny maslem ... to nema chybu!
S takovou bych chodil do práce kolem poledne.