Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Do bramboráku z Valašska přidáte zelí. Kapušník vydá za oběd či večeři

Poctivá domácí rodinná večeře či oběd za padesátikorunu je v případě jídla z brambor a zelí stále ještě reálná. Ale musíte si to na přípravě odpracovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P48e71t53r 96Z56i75e34n40t16e21k 4107280476294

Moravské Slezsko? A co třeba moravské Čechy?

0/0
5.2.2013 23:06

J89o22s58e57f 48V97a67l81a 9230533183713

jednodussi a rychlejsi je jihoceska verze tzv. cmundy po kaplicku - bezny bramborak, v nemz je zabalena uzena kotleta se zelim.  Priprava je nesrovnatelne rychlejsi- pri nejmensim 40-50 min peceni se smrskne na par minut smazeni. Kapusnik bude mit jedinou vyhodu - podstatne nizsi obsah tuku na smazeni

0/0
4.2.2013 22:29

P77e59t88r 79J94a29n12d82a 9103667104201

Brambory a zelé, živobytí celé.

Zkusím to, vypadá to dobře.

+7/0
4.2.2013 9:31

M37i90l78a18n 78Š38v43a98g86r59o49v68s77k12ý 9672949375668

No Peter, z gitarou ti to ide lepšie. ;-D

0/−4
4.2.2013 15:27

P58e98t88r 83J96a73n51d36a 9253797264641

Abych Tě trochu vzdělal. Toto jsem samozřejmě nevymyslel já, je to valašské pořekadlo.

+2/0
5.2.2013 10:37

M28i33l22a48n 30Š56v28a58g13r83o20v18s84k28ý 9202299125918

Ja viem, ale nedalo mi to...

0/−1
5.2.2013 22:35

V60l16a55d43i17m10í30r 52M92a15c66a51n 4228633821314

Hmmmm, zkusím to ! Musí to být moc dobré. Možná bych tam ještě přidal nakrájené uzené maso.  R^

+3/0
4.2.2013 7:35

A41l26e56x39a80n21d76r 78K63o74s88t80k98a 5789636319346

Fantazii se meze nekladou že? Špatné to určitě nebude.

0/0
4.2.2013 8:40

Z33d28e19n18o 84K25o21t27y77z62a 8239905606702

S tím uzeným to dělala tetka a bylo to vynikaaaající, jenom si myslím, že místo normálního zelí tak dávala kysané.R^

+1/0
4.2.2013 9:22

Š56á34r62k85a 92M72a72t20y49á39š76o79v42á 1201485522249

no jo,al epo zimě kysané došlo, teda kdysi..tak se dělalo z čerstvý hlávky...jinak domácí fleky s hlávkovým dušeno-pečeným zelím, lehce ochucené, to je taky dobrota....

0/0
4.2.2013 11:31

A45n27n88a 44K72o22l56o10c44o21v13á 9580621863123

s tím uzeným je to opravdu luxus! ségra nedává kysané zelí, ale sterilované sladkokyselé a to je teprve žrádýlko :D R^

0/0
4.2.2013 23:23

R13o42b56e45r91t 69B58a60l22a78b78á41n 9142823102

Já teda určitě česnek.

0/0
4.2.2013 15:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.