Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Hodně muziky za málo peněz. Ochutnali jsme Grand Restaurant Festival

Společně s desítkou dalších gurmánů, kteří se rozhodli "nejíst blbě", jsme se vydali do víru večerní metropole vyzkoušet, kolik dobrého jídla a pití v rámci Grand Restaurant Festivalu najednou zvládneme. V plánu jsme neměli jen jednu, ale hned dvě restaurace a nakonec navíc ochutnávku špičkových koňaků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J43i80ř85í 73J66e54l53í32n65e17k 1854650221446

Nikde nevidím báječny labůžo pečeny žebra s cibulí a kmínem, chleba a pivo[>-]

+2/−2
17.2.2013 16:20

J43o11s84e82f 89K49l54a49t 3979757153221

Jsem rád,že"tradiční pochoutky"neupadnou v zapomění

0/−1
16.2.2013 21:30

A89l92b21e62r50t 34C26e34c75h18l 5482936882944

Všechny zúčastněné bych postavil před lidové soudy. Buržujové se nám vysmívají do tváře, ale dlouho už jim pšenka nepokvete !

+1/−13
16.2.2013 13:16
Foto

P17a17v16e89l 74P62á94p77e31š 7755820224416

Soudruhu?

+8/−3
16.2.2013 13:25

R34a94d92e81k 19H68o53u63s60k20a 1139656600481

Bertíku, dovol, abych si tvůj blábol uložil. Budu jej pak tapetovat všude, kde se budeš zase vyjadřovat k politice a do nebe vynášet svého vítězného kandidáta Miloše.;-D;-D;-D

+8/−1
16.2.2013 13:27

A87l67b35e62r90t 93C93e41c47h43l 5172116512264

Klidně si to Augustíne Mariáne uložte a jestli se chcete někde ztrapňovat tak i tapetujte :-)

+1/−5
16.2.2013 13:42

R21a70d45e78k 38H92o90u38s81k35a 1399346440411

ztrapňovat budu, ale tebe tebe ty imperialisto;-D

+3/−2
16.2.2013 13:58

A55l95b12e33r23t 23C17e20c95h23l 5912286462924

To určitě, většina lidí narozdíl od tebe rozezná ironii ......

+2/0
16.2.2013 19:31

J56a58n 74Z17e26l36i51n89a74r 3346375677576

jeste je rozdil mezi ironii a hloupou trapnosti

+3/−2
16.2.2013 19:34

I58v85a98n 32A66b58r62t 5857509416

Titulek: "Hodně muziky za málo peněz" a potom hodnocení: "Nadšení z báječné atmosféry nám bohužel trochu překazilo to nejdůležitější, kvůli čemu jsme se do Cowboys vydali, menu. Podávaný striploin steak s bernskou omáčkou však ležel v přepálené demi glace, cibulové kroužky a domácí hranolky byly výrazně přesolené a obsluha se nikoho z účastníků festivalové tour nezeptala na to, jak si přeje steak připravit.Záchranou bohužel nebyl ani druhý chod, vysoké americké palačinky s bio javorovým sirupem a borůvkami. Jejich suché těsto a mdlá chuť z nich ani v nejmenším neudělaly dezert, kvůli kterému bych se chtěla do Cowboys vrátit. Víc než šťavnaté a sladké americké lívanečky, jak je známe z amerických hospod, evokovaly spíše krabicové produkty z regálů supermarketů."

VIDÍTE TAM  NĚKDO NĚJAKOU MUZIKU?

+11/−1
16.2.2013 12:54

R82a86d38e19k 11H73o32u85s19k55a 1979806330601

tomu se říká účelově si vytáhnout část textu. Vezmi to znovu a celý;-)

+5/−5
16.2.2013 13:02
Foto

P31e17t18r 89Š65r31a76i95e55r 9653582332967

Je hezké, že nás pan Maurer seznamuje s tím, jak by se mělo vařit ze surovin, jejichž názvy v životě neslyšeli ani ve většině specializovaných obchodů... Já bych mnohem více uvítal, kdyby pro začátek kuchaři v "normálních" hospodách a restauracích začali aspoň zase vařit a nepoužívali prefabrikáty, kaši v prášku a dokonce i kupované knedlíky, kde se jen dá...:-P:-P

+14/0
16.2.2013 11:17

D89a34v68i83d 17P16r27a90ž30á87k 6274492252516

Vy neznáte bůček 8-o8-o8-o?

0/−4
16.2.2013 15:11

J47i27ř22í 58Š76v61a47g11r 3588500715296

ja nezmam bananovou salotku a vareni v oleji. ale svickovou s knedlikem zvladnu

+3/−1
16.2.2013 16:25

J28i63ř86í 41J72e59l77í76n41e60k 1504700901746

neznáte a nemáte doma banánovou salotku? nevadí, dáme tam třeba mrkev a kečup;-D

+1/−3
17.2.2013 16:14

A69l10e29n90a 50N50o79s38k77o43v16á 7817713585889

a lososovity pstruh je neco jako kaprovity karas, ci uhorovity uhor? Nebo je to proste jenom pstruh bez zarazeni do celedi, a tedy prilis obycejne znejici?

0/−3
16.2.2013 9:39

J75a28n 22R86a87m62b14o88u24s66e71k 4475195865767

Nejsem si jisty, ale myslim, ze to je klasicky duhak s lososovitou barvou masa, kterou udava specialni potrava (kmivo).

+3/0
16.2.2013 10:36

M50i67c12h55a77l 10O38t59t 7306789488355

pstruh patří do čeledi lososovitých a snadno se kříží s ostatními lososovitými rybami, tak zřejmě vznikl i "poddruh" pstruha duhového, který je chován farmově a je označován jako pstruh lososovitý.

+2/0
16.2.2013 14:27

J18a96n 66F77i16k28a52r 9847317585134

Ty opálený hranolky na osmé fotce jsou fakt hrozný - tohle dostat tak neplatim.

0/−2
16.2.2013 9:24

J86i52ř65í 21J14e33l78í12n69e51k 1114910481786

ona i ta fotka za nic nestojí, pokud jdu dělat reportáž s foto, tak se naučím alespoň základy o focení a necvakám, jak mě napadne

0/0
17.2.2013 16:18







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.