Diskuze

Maso se napíchává lákem i kvůli barvě a trvanlivosti, tvrdí řezník

František Kšána z proslulého pražského řeznictví hodnotil vzorky balíčkového masa. Vesměs pochválil kvalitu jeho zpracování, barvu i vůni. Odporem však vraštil obočí, když viděl balíčky s mletým. A nastřikování masa neuznává.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Maso se napíchává lákem i kvůli barvě a trvanlivosti, tvrdí řezník

NEJLEPE DOPADLY PRSA !

4 0
možnosti

ides zjistilo, ze pan Vanek ma sledovanost? ale proc tupe kopiruje? peklo na taliri s masem bylo celkem nedavno...

7 0
možnosti

Dokonce i na idnes, takže si toho asi všimli.

2 0
možnosti

a co ty dalsi dobroty, co sou v masu, at uz je od reznika nebo ze superhyper? hormonecky apod.

1 1
možnosti

Že je písmo malé, to se dá očekávat když se na to musí dávat všechny informace a 20kč za lupu kterou si ten kdo to nepřečte pořídí nikoho nezrujnuje a ušetří mu peníze za koupi toho co by nikdy nekoupil. Mleté maso kupuju jen když se mi líbí a když je ve složení minimálně 95% masa jinak jsem si koupil masomlejnek a melu si ho sám. Cena je sice mírně vyšší ale zase je to jen z masa. Křehčené maso taky nesnáším, fakt nestojím o to platit za 20% vody se solí jako za maso. Pokud je to maso balíčkové mělo by se to nějak odlišovat, je v tom voda tak by obal měl mít nějakou modrou nálepku nebo něco takového a klasické maso by mohlo mít červené označení.

4 4
možnosti

Tak ono kdyby tam nebylo milion přísad, tak ani těch informací nebude tolik. Však víme, napřed výrobci psal přísady kódem Exxx, ale jak to začali lidi odmítat, tak to zase vypisujou slovy, což je někdy hodně dlouhej seznam.

2 0
možnosti

já osobně nemusím mít každý den maso, radš si koupím 3x týdně kvalitní vepřové, ryby, nebo netradiční masa (krocan, zvěřina atd) než abych se 7 dní v týdnu ládoval bůčky nebo vepřovým, aneb český zlozvyk maso zajídat masem... :-) takže podle mě lepší zaplatit u dobrého řezníka za kvalitu, než se ládovat nekvalitní stravou a aby to se mnou v 65 seklo... :-P

7 0
možnosti

* 3x týdně kvalitní hovězí, ryby, nebo netradiční masa

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem si jednou koupil u soukromníčka-řezníčka bílou klobásu... radost pohledět. Chuťove? Fujtaksl plný mouky. Rv I tgen jehoi "velkobchod" 1+1 vypadal jak za socialistického u snědeného krámu. * K místnímu druhdy za totáče proslavenímu řeznictví nepáchnu od té doby, co mi tam do jazyka v aspiku šikovně přibalili jeho skrojek, který měl být už 14 dní minimálně někde jinde... ;-€ Tolik mé zkušenosti se soukromými řezníky,

0 5
možnosti

To jsou mi zkušenosti, jednou... ;-D;-D;-D

3 0
možnosti

Komentář ve videu, že lze najít i dobré kusy pobavil v kontextu videa, kdy samotný řezník, aby poznal (ne)vyhovující kus, musí jej rozbalit ;-D;-D;-D;-D

4 0
možnosti

Na pohled nepoznáte jak maso voní. Nejlépe chodit k takovýmto vyhlášeným řezníkům. Už jen proto, když má frontu až ven, těžko nebude mít čerstvé maso.

5 0
možnosti

Vážení, nebudte rozežraní.Sami ani nevíte co vlastně jíte.A jak vám chutná!!!

2 6
možnosti

Ti, co si jezdí pro maso na farmu a před ním ty brojlery podříznou a oškubou ... ti vědí, co jí ;-)

4 0
možnosti

V supermarketu bych v životě balené maso nekoupil. Zásadně pouze u ověřeného řezníka.

4 5
možnosti
Foto

J45a26n 95P72e72š44e13k

23. 3. 2013 20:10

Ani na koleji na vejšce jsi neměl nutkání ??

5 1
možnosti

R92u97d93a 31S47l10a70v46í55k

23. 3. 2013 10:20

Ne MASTNÝ, ale MASNÝ výrobek. Vaněk to jednou řekne a všichni to jen papouškují...

2 3
možnosti

Třeba byl i masTný ;-)

2 1
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč
2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč

Zúčastněte se volby jména roku 2024 a správně odpovězte na soutěžní otázku.