Diskuze
Maso se napíchává lákem i kvůli barvě a trvanlivosti, tvrdí řezník
Děkujeme za pochopení.
D34a47v75i34d 60M57u55n78z45a29r
Maso se napíchává lákem i kvůli barvě a trvanlivosti, tvrdí řezník
NEJLEPE DOPADLY PRSA !
V46o23j12t13ě61c87h 49R56o40z10s35í29v72a91l
ides zjistilo, ze pan Vanek ma sledovanost? ale proc tupe kopiruje? peklo na taliri s masem bylo celkem nedavno...
P48a39v21e13l 89O51d80r41a91z42i62l
Dokonce i na idnes, takže si toho asi všimli.
L39i93b73o97r 90P39e49č64i88n60k29a
a co ty dalsi dobroty, co sou v masu, at uz je od reznika nebo ze superhyper? hormonecky apod.
V21l27a43d74i55m77í46r 14F30i68b50i31g93e75r
Že je písmo malé, to se dá očekávat když se na to musí dávat všechny informace a 20kč za lupu kterou si ten kdo to nepřečte pořídí nikoho nezrujnuje a ušetří mu peníze za koupi toho co by nikdy nekoupil. Mleté maso kupuju jen když se mi líbí a když je ve složení minimálně 95% masa jinak jsem si koupil masomlejnek a melu si ho sám. Cena je sice mírně vyšší ale zase je to jen z masa. Křehčené maso taky nesnáším, fakt nestojím o to platit za 20% vody se solí jako za maso. Pokud je to maso balíčkové mělo by se to nějak odlišovat, je v tom voda tak by obal měl mít nějakou modrou nálepku nebo něco takového a klasické maso by mohlo mít červené označení.
P58a49v69e84l 63O83d41r29a53z83i58l
Tak ono kdyby tam nebylo milion přísad, tak ani těch informací nebude tolik. Však víme, napřed výrobci psal přísady kódem Exxx, ale jak to začali lidi odmítat, tak to zase vypisujou slovy, což je někdy hodně dlouhej seznam.
R17a69d44e38k 79S44v44i36t61a61v80s56k63ý
já osobně nemusím mít každý den maso, radš si koupím 3x týdně kvalitní vepřové, ryby, nebo netradiční masa (krocan, zvěřina atd) než abych se 7 dní v týdnu ládoval bůčky nebo vepřovým, aneb český zlozvyk maso zajídat masem... takže podle mě lepší zaplatit u dobrého řezníka za kvalitu, než se ládovat nekvalitní stravou a aby to se mnou v 65 seklo...
R93a86d51e55k 97S26v85i33t87a15v87s63k50ý
* 3x týdně kvalitní hovězí, ryby, nebo netradiční masa
M23a63r28t98i90n 72F58a26l47t17ý12n
Tak jsem si jednou koupil u soukromníčka-řezníčka bílou klobásu... radost pohledět. Chuťove? Fujtaksl plný mouky. I tgen jehoi "velkobchod" 1+1 vypadal jak za socialistického u snědeného krámu. * K místnímu druhdy za totáče proslavenímu řeznictví nepáchnu od té doby, co mi tam do jazyka v aspiku šikovně přibalili jeho skrojek, který měl být už 14 dní minimálně někde jinde... Tolik mé zkušenosti se soukromými řezníky,
R76a41d84o31v36a96n 34D29l64u55g73o38s30z
Komentář ve videu, že lze najít i dobré kusy pobavil v kontextu videa, kdy samotný řezník, aby poznal (ne)vyhovující kus, musí jej rozbalit
D80a18v61i69d 17H97o47l56c78m48a79n
Na pohled nepoznáte jak maso voní. Nejlépe chodit k takovýmto vyhlášeným řezníkům. Už jen proto, když má frontu až ven, těžko nebude mít čerstvé maso.
K57a90r80e38l 55P90l20i70n45t32a
Vážení, nebudte rozežraní.Sami ani nevíte co vlastně jíte.A jak vám chutná!!!
J85i85ř24i69n46a 60M90a28n52d56á11t20o13v34á
Ti, co si jezdí pro maso na farmu a před ním ty brojlery podříznou a oškubou ... ti vědí, co jí
T85o78m53a69š 93P67o43k96o92r15n72ý
V supermarketu bych v životě balené maso nekoupil. Zásadně pouze u ověřeného řezníka.
R92u97d93a 31S47l10a70v46í55k
Ne MASTNÝ, ale MASNÝ výrobek. Vaněk to jednou řekne a všichni to jen papouškují...
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč
Zúčastněte se volby jména roku 2024 a správně odpovězte na soutěžní otázku.