Diskuze
VIDEO: Řezník hodnotil salámy ze supermarketu. Většinu neztrhal
Děkujeme za pochopení.
J28a74n 34P44i64r85k78l
Je zajímavé, že když jsem kupoval salám po válce, tak papír ve kterém byl zabalený byl mastný. A nyní je papír mokrý. Soukromý řezníci by se za většinu dnešních uzenin styděli.
P13a32v31e59l 48O80d96r56a65z38i35l
To je nesmysl. Mokrý papír máte leda od šunky.
M30a74r38t98i74n 61P31a56p92r22o71s
Té vaší krasavici cpát Gothaj
Vy necitové
J40a26n 22P62o88s73p49í66š25i71l
těm dvěma dědkům už dávno odumřeli chutový bunky
a ty odborníci, co to vochutnávaj, to je taky k popukání
R10o33m72a88n 75Š58i82m43ů38n84e60k
Otazka zni, zda li hodnotici vubec vedeli, jak ma dany salam vubec chutnat.
P41e90t15r 47V85i91n33t16r97l23í63k
myslím, že když jste tam neukázali výrobce, stačilo by klidně i obal bez nápisů, který by člověk potom poznal v obchodě, mělo by to správný účinek, takhle to je houby platné
J44i18r60k13a 84S12t77r20e85b39e39l
Jak houby platný? Ponaučení je snad jasný: čím tmavší salám, tím lepší a v šunce mají bejt vidět kusy masa.
M54a26r87t88i98n 97S89t83a80n42k10o
A proč nejsou ukázány ty salámy i se značkami a hodnocením? Jak nám ten článek tedy pomůže?
P45e14t84r 21T66r53u83h74l43a71ř45í88k
čím tmavší salám, tím víc kvalitnější
E64l38e71o73n79o64r27a 98N31o12v45á
v jedné prodejně uzenin, která je většinou přifařená v Penny,začali poslední dobou šetřit a tak jsem už párkrát vyhodila jejich párky, nějakej salám a naposledy polopárky, které - ač jako masný výrobek, neměli prostě žádnou chuť ani vůni....ani zápach...prostě jsem držela v ruce mrtvou hmotu...pokud chci salám nebo jinou uzeninu, chodím už jinam
P87a59v95e91l 34O25d24r42a30z43i12l
A co myslíte, který postup má šanci donutit prodejce ke změně?
a/ Eleonora Nová jde nakoupit do masny v rámci Penny, nechutná jí to, vyhodí to.
b/ Eleonora Nová jde nakoupit do masny v rámci Penny, nechutná jí to, vezme to na příští nákup, a vyřve si v krámě vedoucího, kterýmu to hodí na hlavu
P24e98t98r 90S21v66o12b63o94d82a
Problem dneska neni to, ze by eckove vyrobky chutnaly nebo vypadaly spatne. Problem je v tom, ze ty nahrazky, dochucovadla, barvidla a podobne blafy dokazou dokonale zamaskovat spatny vyrobni proces, nekvalitni suroviny.
P79a97v33e69l 35Š26e14d25l24b11a83u43e67r
Úplně přesně. Proč se taky nedívali na složení? Schválně se podívejte na složení salámů v supermarketech, kolik z nich nemá v sobě jeden z největších hnusů, glutaman sodný E621. Tzv. "zvýrazňovač chuti," který v těle váže tuk, usazuje se v kloubech, způsobuje alergické reakce, pocení, atd... Je docela těžké koupit něco bez téhle hnusoby. Podle chuti se to opravdu nepozná. Třeba v Makru jde z celé řady klobás koupit jen JEDEN DRUH!!! Je to docela síla. Takhle to ale supermarkety chtějí. Koupit kilo napodobenin salámů za dvacku a prodávat s královskou marží... A lidi to kupují, protože jim to chutná...právě proto se tam ten glutaman dává místo masa, protože chutná... A je návykový, pak už lidem nechutná chuť normálního masa, zdá se jim slabá. Glutaman cpou výrobci i do koření - Vitana, Kotányi,... je třeba v Maggi... A pak se divíme, že přibývá rakoviny...Ach jo.
T95o61m69á61š 58F59i29l38i25p55č62í24k
no takže to zase až tak strašně s kvalitou salámů ze suprů není...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!