Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Bude to jako první sex, těší se Pohlreich na vaření v přímém přenosu

Prostořeký šéfkuchař Zdeněk Pohlreich chce v přímém přenosu národu dokázat, že poctivé vaření ze základních surovin není problém. Podle něj je směšné vymlouvat se na nedostatek času, když se tříchodové menu dá uvařit za hodinku. V sobotu 19. října večer si to můžete vyzkoušet i vy. Stačí mít potřebné ingredience.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Mně se nelíbí, jak si pan Pohlreich při vaření či servírování neustále šahá na obličej a ústa. To mi nepřipadá moc hygienické.

1 0
možnosti
KH

Má nějaký kazový koleno.:-(:-(

0 0
možnosti
MV

no asi by bylo nejlepší to opakovat v neděli ráno v 10 a je uvařeno k obědu --pak to má  smysl pro ty co si to chtějí vyzkoušet -chápu že to chtěli narvat na prime time ,ale tenhle druh pořadu je v tento čas bllbost

1 0
možnosti
JM

J71a94n 43M56o95t66ů13r87e50k

17. 10. 2013 12:39

není to blbost na zábavu, ale na vaření nic moc... i když co na podzmní večer? Tak když už koukáte na TV, proč si nezachránit nedělní dopoledne a uvařit již věčer. Navíc se jídlo pěkně rozleží a je vždy ještě trochu lepší....

0 0
možnosti
PZ

Jako první sex? Takže to bude taky stát za prd;-D

7 0
možnosti
MK

Trochu mi nesedí ten čas vaření, pozdní večeře nemusím ... holt ne úplně domyšleno

0 0
možnosti
PK

P98e81t28r 46K24o83v76a17r

16. 10. 2013 21:54

Občas jsem to sledoval. postupně mi to začalo připadat jako klišé. Poslední pořad který jsem sledoval byl u Polivky na farmě. Bylo to tak zjevná úlitba pro dobrého známého, od té doby  Pohlreicha nemusím. Ostatně následný příběh Farmy ukázal, jak to tam nefungovalo.

3 1
možnosti
AF

Připadá mi, že když televize nemají co vysílat, dají se na vaření. Pak nám takoví Pohlreichové a jemu podobní s pýchou ukazují umazané talíře (pardon porce jídla pro dospělého), které ve svých restauracích nabízejí za nehorázné ceny.

2 11
možnosti
Foto

Tak zrovna u Pohlreicha toto nenajdete, má normální porce za trochu vyšší cenu. A i obědová jídla nejsou předražená bez polévky max. 200,- Což je za tu nabízenou kvalitu myslím v pořádku, chápu není to za stravenku a není to pro každého.

3 1
možnosti
JL

Docela jsem byl zvědavý od kolika bude tento pořad vysílán.Přijde mi,že se páni dramaturgové zapomněli aspoň trochu zamyslet. Mám-li brát vážně možnost vařit s p.Polhreichem v přímém přenosu tak se ptám na co mi bude uvařené jídlo ve třičtvrtě na deset večer ????? 8-o

9 1
možnosti
PH

P73e60t53r 48H78a17n80y13c93h

16. 10. 2013 19:07

na sežrání na co asi:-P:-P:-P...

2 0
možnosti
OH

"Stačí mít potřebné ingredience."

No díky, já kdysi kupoval pupek, líčka či oháňku od svého řezníka za "lidské" ceny a vařil z nich (tedy pardon, vařil jsem pochopitelně i z jiných mas). Po propagaci už není rozdíl, jestli koupíte pupek, líčka, oháňku či roštěnou (a na svíčkovou si doplatíte jen o trochu více).

Takže nevím, co to komu přineslo prakticky, nic nezlevnilo, ale jen se dříve neznámé maso stalo dražším.

Jo a občas dokonce nedostatkovým. Dnes musíte řezníka ukecávat, aby vám kousek schoval a pak zaplatit vysokou cenu, jak kdysi za "prvotřídní maso".

Tohle módní vaření jen škodí cenám surovin. Kdo nezažil nějaký slavný díl slavného vaření s "netradiční surovinou" a pak ji nešel shánět (a nezná cenu a dostupnost před pořadem) neví o čem je řeč.

2 4
možnosti
JM

Nakupuji u chovatele, ne u řezníků ;-) to se vyplatí.

0 0
možnosti
BP

B78e93n 18P31a83v26k46a

16. 10. 2013 16:54

V sobotu po osmé už fakt nic vařit nebudu. To ať se jako Zdenda nezlobí.

6 1
možnosti
  • Nejčtenější

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník

26. dubna 2024  8:46

Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje

25. dubna 2024

Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...

Zrádná krása. Toxiny chrání rostliny před sežráním, člověka mohou zabít

27. dubna 2024

Premium Toxiny v rostlinách je chrání před živočichy, kteří by je chtěli sníst. A ublížit mohou i lidem....

Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník

26. dubna 2024  8:46

Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...