Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Přírodní ovocnou omáčku získáte z maracuji, plodu jedlé mučenky

Možná vám zatím zůstalo utajeno, co za poklad skrývá žlutá nebo zelenofialová exotická bobule, většinou označovaná jako maracuja, případně passiflora či mučenka. Což je škoda. Protože je to ovoce natolik zajímavé chuti, že stojí za to ho vyzkoušet.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J89a79n64a 67N46o47v21á87k63o92v68á 7947940139388

Mučenek jsem postupně měla několik druhů, většinou rostly pěkně, ale ta jedlá se mi nedaří a nedaří, pokaždé mi zajde. ;-€;-€;-€

0/0
5.1.2014 13:59

Z57u48z58a17n80a 14V39o18l21n76a 1879744882376

V Evrope se mi este nepodarilo koupit marakuju tak zralou, aby nebyla kysela...A to i po "dozrani". Ve stredni Africe jsme si jedli prakticky rovnou utrzenou ze stromu a byla nydherne sladka s jemnou kyselkavosti.. To co se da koupit tady mi akorat vzdycky zkrivi rty a utvrdi v tom, ze do Afriky musime znova :-)

+1/0
5.1.2014 7:43

A38l37e82x48a11n41d34r 87K81o88s24t26k15a 5659836899416

Ovoce ze stromu je vždy lepší. Pamatuji, jak jsem ve Španělsku trhal pomeranče z takového planého stromu u polňačky.. V Čechách jsem podobně dobré koupil snad 2x za život..

0/0
5.1.2014 17:35







Najdete na iDNES.cz